Exposicions temporals
"Allō que vindrā", de Jordi Mitjā
A Can Manyé, del 7 de setembre al 15 d'octubre
 • Dates: 
  Del 7 de setembre al 15 d'octubre
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creaciķ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripciķ

  Exposiciķ de verema"Allō que vindrā", de Jordi Mitjā

  Un projecte totalment inčdit que investiga de manera plāstica el mķn del vi

  Del 7 de setembre al 15 d'octubre a l'Espai d'Art i Creaciķ Can Manyé

  Inauguraciķ dijous 7 de setembre a les 20.30h

  Visita comentada dijous 21 de setembre a les 19.30h 

  Can Manyé exposa, fins al 15 d'octubre, obres de producciķ prōpia creades per Jordi Mitjā. Una mostra suggerent que elabora, acosta i reivindica el concepte d'autenticitat. En paraules de l'artista, "Allō que vindrā" és una incursiķ, un projecte d'investigaciķ plāstica, que parteix del mateix paisatge del vi i dels materials que se'n deriven, molts cops, dels mateixos descarts dels processos que segueix la creaciķ d'un vi i sobretot del temps que s'utilitza fins a tenir un producte de qualitat. Aquesta nociķ del pas del temps sobrevola tot aquest projecte d'especificitat escultōrica. Allō que veiem i allō que ens amaga el mateix procés d'un vi és altament atractiu.

  Avui s'utilitzen tčcniques arcaiques i passos altament complexos per elaborar aquests beuratges. Pensar en un cava o en un vi mentre s'estā fent, silenciķs, gestant-se dins d'uns recipients concrets, de com el temps l'afecta, i de com aquests líquids afecten radicalment tot allō que els conté. El vi, com l'escultura, és sobretot temps.

  Jordi Mitjā (Figueres, 1970) es caracteritza per un treball formalment heterogeni, ple de contingut i crítica social, a la vegada sensible i počtic, tot trobant les seves fonts en imatges de la vida quotidiana que registra contínuament. De dilatada trajectōria artística, ha realitzat exposicions individuals a la Fundaciķ Suņol (Barcelona), Espai 13 -Fundaciķ Mirķ (Barcelona), Fondazione Zimei (Pescara), Bōlit Centre d'Art Contemporani (Girona), entre d'altres. Les seves obres també han estat exposades en exposicions colˇlectives al MACBA (Barcelona), CA2M (Madrid), Museu d'Art de Mčxic (Ciutat de Mčxic) o al Centre d'Art la Panera (Lleida).

  Sobre l'artista: www.jordimitja.com

  Sobre l'exposiciķ: www.alella.cat/document.php?id=8679


  Allō que vindrā

Informaciķ publicada el 5 de setembre de 2017