Diumenge 10 de setembre
  • 1. ANTIGA FUSTERIA

    Direcció: Nuria Foix
    Cuina: Victor Martínez
    Rambla Àngel Guimerà, 16
    08328 Alella
    T. 93 541 66 34
    victor@antigafusteria.com
    www.antigafusteria.com

    • Musclos del Masnou a la brasa
    • Secret ibèric al pedro ximenes i crema de taronja

    2. CAN BALCELLS – HOTEL ARREY ALELLA

    Direcció: Marga Villarejo
    Cuina: David Sánchez Cotelo
    Carrer Charles Rivel, 6-8
    08328 Alella
    T. 93 737 97 87
    direccion@hotelarreyalella.com
    www.hotelarreyalella.com

    • Amanida vegetal de quinoa amb fruits secs, cítrics i formatge de cabra
    • Pop a la brasa amb patata “forquilla” i all i oli d’all escalivat

    3. CAN ROCA

    Direcció: Esther i Jordi Sicras
    Cuina: Esther Sicras
    Can Roca, s/n
    08391 Tiana
    T. 93 395 07 47
    rcanrocatiana@gmail.com
    www.restaurantroca.com

    • Croquetes d’espinacs amb formatge de cabra
    • Canelons fets a casa amb beixamel 

    4. L’ERA

    Direcció: Georgina Molet
    Cuina: Ricard Molet
    Torrent d’en Puig, 11
    08358 Arenys de Munt
    T. 93 795 01 14
    vins@lerarestaurant.com
    www.lerarestaurant.com

    • Melós de galta desossada amb salsa “demi-glacé” i cebetes perla
    • Sepioles, mandonguilles i pèsols (mar i muntanya)

    5. LA VINÍCOLA

    Direcció: Samuel García
    Cuina: Irene Duran Salvans
    Rambla Àngel Guimerà, 62
    08328 Alella
    T. 93 540 46 61
    info@lavinicoladalella.com
    www.lavinicoladalella.com

    • Amanida de pop i patata groga
    • Medallons de melós de vedella amb parmentier trufada i escalunyes confitades

    6. ORFILA -GASTROBAR

    Direcció: Xavier Orfila
    Cuina: Xavier Orfila
    Carrer Roger de Flor, 43 – Francesc Macià, 2
    08320 El Masnou
    T. 93 555 01 88
    info@restauranteorfila.es
    www.restauranteorfila.es

    • Bistec tàrtar amb les seves torradetes 
    • Rossejat de fideus amb sípia i calamar de platja 

    7. SEGONS MERCAT

    Direcció: Antonio Luque
    Cuina: Eduard Roca
    Carrer Balboa, 16 / Gran Via de les Corts Catalanes, 552
    08003/08011 Barcelona
    T. 617 66 00 50
    sm@segonsmercat.com
    www.segonsmercat.com

    • Croquetes de pernil
    • Pollastre al curri

    PASTISSERIA: DAVID PASTISSER

    Carrer Navarra, 100
    08320 El Masnou
    T. 93 555 34 75
    pastisseria@davidpastisser.com
    www.davidpastisser.com

    • Brownie amb mousse de xocolata amb llet
    • Exòtic de mango, maracujà i vainilla
    • Tiramisú
    • Profiteroles amb xocolata desfeta
    • Coca de Llavaneres
    • Brownie amb mousse de iogurt i gerds

    CAFÈ: CAFÈS ROVIRA
    CELLERS: ALELLA VINÍCOLA, ALTA ALELLA, BOUQUET D’ALELLA, CAN RODA, QUIM BATLLE, RAVENTÓS D’ALELLA, ROURA
    VINYATERS: ORIOL ARTIGAS, ALBERT FEDERICO, TESTUAN