Dissabte 9 de setembre
  • 1. PATI LA MORERA

    Direcció: Alex Giacomelli
    Cuina: Oriol Olivares
    Carrer Itàlia, 83
    08320 El Masnou
    T. 650 15 64 06
    patilamorera@gmail.com

    • Hamburguesa de “vacío” del Pati
    • “Porchetta” amb les seves espècies i mostassa

    2. L’AVI MINGO

    Direcció: Jaume Parodi
    Cuina: Paquita Del Olmo
    Carrer Lola Anglada, 28
    08391 Tiana
    93 395 22 06
    giacopa@hotmail.es
    www.avimingo.com

    • Croquetes casolanes de pernil de Jabugo
    • Escalivada a la brasa amb pa torrat de coca

    3. LA MAGRANA

    Direcció: Josep Maria Rovira
    Cuina: Manoli Valero
    Carrer Santa Madrona, 6
    08328 Alella
    T. 93 555 69 70
    jmrj55@gmail.com

    • Arròs de llamàntol
    • Calamars a la romana

    4. LA MASIA DE LA XESCA 

    Direcció: Jorge Joya Arellano
    Cuina: Marcelo Rodríguez
    Carrer Sagunt, 112
    08912 Badalona
    T. 93 383 65 56 / 93 387 33 24
    lamasiadelaxesca@gmail.com

    • “Burrito” català de botifarra esparracada
    • Regut de vedella de Girona amb cabernet sauvignon i bolets

    5. LA VEREMA

    Direcció: Daniel Rubio
    Cuina: Daniel Rubio / Elisenda Godia
    Carrer Rosaleda, 4
    08328 Alella
    T. 637 514 248
    laveremaalella@gmail.com
    www.laveremaalella.com

    • Saltejat de favetes, pèsols, bolets i botifarró
    • Bombó de secret de porc estofat amb un toc de xocolata i vi d’Alella

    6. SANT JAUME

    Direcció: Joan Comas
    Cuina: Concepció Montasell
    Carrer Sant Jaume, 13
    08310 Argentona
    T. 93 797 00 01
    santjaume.restaurant@gmail.com

    • Patates emmascarades
    • Arròs negre amb sípia

    7. SEGONS MERCAT

    Direcció: Antonio Luque
    Cuina: Eduard Roca
    Carrer Balboa, 16 / Gran Via de les Corts Catalanes, 552
    08003/08011 Barcelona
    T. 617 66 00 50
    sm@segonsmercat.com
    www.segonsmercat.com

    • Ensalada russa
    • Mandonguilles amb sípia


    PASTISSERIA: DAVID PASTISSER

    Carrer Navarra, 100
    08320 El Masnou
    T. 93 555 34 75
    pastisseria@davidpastisser.com
    www.davidpastisser.com

    • Brownie amb mousse de xocolata amb llet
    • Exòtic de mango, maracujà i vainilla
    • Tiramisú
    • Profiteroles amb xocolata desfeta
    • Coca de Llavaneres
    • Brownie amb mousse de iogurt i gerds

    CAFÈ: CAFÈS ROVIRA
    CELLERS: ALELLA VINÍCOLA, ALTA ALELLA, BOUQUET D’ALELLA, CAN RODA, QUIM BATLLE, RAVENTÓS D’ALELLA, ROURA

    VINYATERS: ORIOL ARTIGAS, ALBERT FEDERICO, TESTUAN