Divendres 8 de setembre
  • 1. 1497 - MAS SALAGROS ECORESORT

    Direcció: Xavier Martín Granada (Dir. F&B)
    Cuina: Beniamino Campolo (Executive Chef)
    Riera de Vallromanes, s/n. Can Sala Gros
    08188 Vallromanes
    T. 93 565 60 60
    recepcion@massalagros.com
    www.massalagros.com/ecoresort

    • Ou de corral a baixa temperatura amb parmentier de patates, cansalada viada i crumble de llavors
    • Ceviche de corball a l’estil mexicà amb cruixent de blat de moro


    2. CAN CABÚS

    Direcció: Jesús López
    Cuina: Farida M. Rabet
    Carrer Sant Josep de Calassanç, 10
    08328 Alella
    T. 93 540 77 73 / 644 69 01 06
    info@cancabus.com
    www.cancabus.es

    • Carbassons del Maresme farcits de carn amb toc de parmesà
    • Fideuada marinera amb ceps

    3. EL NOU ANTIGÓ

    Direcció: Marta Culebras i Jordi Saseta
    Cuina: Jordi Saseta & Marta Culebras
    Plaça Sant Jaume, 5-6
    08329 Teià
    T. 93 540 04 23
    info@elnouantigo.com
    www.elnouantigo.com

    • Tabule de pèsols amb brandada de bacallà
    • Mixt pollastre cuinat a baixa temperatura amb mozzarella i alvocat

    4. PATI LA MORERA

    Direcció: Alex Giacomelli
    Cuina: Oriol Olivares
    Carrer Itàlia, 83
    08320 El Masnou
    T. 650 15 64 06
    patilamorera@gmail.com

    • Hamburguesa de “vacío” del Pati
    • “Porchetta” amb les seves espècies i mostassa

    5. LA BONA ESTRELLA

    Direcció: Celia Aracil Peláez
    Cuina: Celia Aracil Peláez
    Passeig de la Riera, 142
    08329 Teià
    T. 93 540 25 50
    contacto@bonaestrella.com

    • Curri Thai amb cruixent de llagostí
    • Hamburguesa de vedella amb foie i ceba caramel·litzada

    6. ORFILA -GASTROBAR

    Direcció: Xavier Orfila
    Cuina: Xavier Orfila
    Carrer Roger de Flor, 43 – Francesc Macià, 2
    08320 El Masnou
    T. 93 555 01 88
    info@restauranteorfila.es
    www.restauranteorfila.es

    • Bistec tàrtar amb les seves torradetes 
    • Rossejat de fideus amb sípia i calamar de platja 

    7. SEGONS MERCAT

    Direcció: Antonio Luque
    Cuina: Eduard Roca
    Carrer Balboa, 16 / Gran Via de les Corts Catalanes, 552
    08003/08011 Barcelona
    T. 617 66 00 50
    sm@segonsmercat.com
    www.segonsmercat.com

    • Patates braves
    • Melós de vedella

    PASTISSERIA: DAVID PASTISSER

    Carrer Navarra, 100
    08320 El Masnou
    T. 93 555 34 75
    pastisseria@davidpastisser.com
    www.davidpastisser.com

    • Brownie amb mousse de xocolata amb llet
    • Exòtic de mango, maracujà i vainilla
    • Tiramisú
    • Profiteroles amb xocolata desfeta
    • Coca de Llavaneres
    • Brownie amb mousse de iogurt i gerds

    CAFÈ: Cafès Rovira
    CELLERS: Alella Vinícola, Alta Alella, Bouquet d’Alella, Can Roda, quim Batlle, Raventós d’Alella, Roura
    VINYATERS: Oriol Artigas, albert federico, Testuan