Fitxes de vins
  • Alella Vinícola Marfil - Escumós Rosat Brut

    Rambla d’Àngel Guimerà, 62 08328 Alella 93 540 38 42 www.alellavinicola.com comercial@alellavinicola.com

    Tipus de vi: Escumós  Alella Vinícola - Escumós Rosat Brut

    Varietats:100% garnatxa negra

    Fitxa tècnica: Grau alcohòlic  12º

    Elaboració: Prové de vinyes de muntanya pròpies de la Vall de Rials (Alella). La segona fermentació s’ha realitzat en ampolla (mètode tradicional), s’ha utilitzat el propi sucre residual per realitzar la segona fermentació a l’ampolla. Té un mínim de 12 mesos de criança, tot i que es tracta d’un escumós pensat per aguantar llargues estades a l’ampolla abans del degorjat. 

    Nota de tast 

    Color: Coure pàl·lid amb reflexos salmonats, molt atractiu i elegant.

    Aromes: En nas presenta unes aromes molt netes i delicades de fruita vermella (cirera, maduixa, gerds), cítrics i herba fresca. 

    En boca: La bombolla es mostra cruixent, ben integrada, refrescant i accentuant totes les característiques del producte. Els sabors a fruita blanca i vermella, són frescos i agradables, amb un final melós i llarg. 

    Alta Alella Mirgin -  AA Parvus Syrah 2015

    Camí Baix de Tiana, s/n 08328 Alella 93 469 37 20 www.altaalella.cat  info@altaalella.cat

    Alta Alella Mirgin - AA Parvus Syrah 2015Tipus de vi: Negre

    Varietats: 100% syrah

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic: 13,5º

    Anyada:  2015

    Elaboració: Vi negre ecològic de criança elaborat amb la varietat Syrah cultivada en terrasses. Després del desrapat el raïm inicia un procés de maceració que dura aproximadament 20 dies durant el qual realitzarà la fermentació alcohòlica. Aquest procés té lloc en dipòsits d’acer inoxidable utilitzant la tècnica del barret submergit. Mitjançant dos remuntats diaris obtenim una màxima extracció. Passat aquest temps el raïm es premsa suaument i passarà a barriques de roure francès per iniciar la fermentació malolàctica i seguir un procés de criança que durarà 12 mesos.

    Nota de tast

    Color: Cirera amb reflexos violacis.

    Aromes: Recorden les aromes de fruita madura amb un punt salobre i atrevit. Vi molt gastronòmic amb un final fresc i modern.

    En boca: Bona intensitat aromàtica en la què ressalten les aromes de violeta, fruita negra madura (mora, pruna) amb balsàmics i especiats característics de la mateixa varietat syrah i de l’envelliment en barrica. Atac fresc, salobre, mineral, molt persistent i llarg.


    Bouquet d’Alella - Bouquet d’Alella Blanc 2016

    Sant Josep de Calassanç, 8 08328 Alella 93 555 69 97 – 626 683 154  www.bouquetdalella.com  bouquetda@bouquetdalella.com

    Bouquet d'Alella - Bouquet d'Alella Blanc 2016Tipus de vi: Blanc 

    Varietats: Pansa blanca i garnatxa blanca

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic:  12,5º

    Anyada:  2016

    Elaboració: Vi d’agricultura ecològica. Verema manual en caixes de 18 kg. Maceració pel·licular pre-fermentativa. Premsat suau amb aprofitament exclusivament del most flor. Fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 15ºC en dipòsits inoxidables durant 3 setmanes (cada varietat per separat). Criança sobre les seves lies durant 3 mesos fent batonage.

    Nota de tast

    Color: Groc palla lluminós amb reflexos característics verdosos.

    Aromes: Frescos de flors i fruites blanques amb una suau fragància cítrica.

    En boca: Entrada suau, evolucionant cap a sensacions afruitades amb una acidesa fresca i equilibrada. Estructura esvelta i sedosa. El final és llarg amb una persistència inspiradora del terrer.

    Can Roda - SO de Can Roda Pansa Blanca 2016

    Mas Can Roda, s/n 08107 Santa Maria de Martorelles  93 579 44 48  www.cellercanroda.cat  cellercanroda@gmail.com

    Can Roda - SO de Can Roda Pansa Blanca 2016Tipus de vi: Blanc

    Varietats: 100% pansa blanca 

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic: 13º

    Anyada:  2016

    Elaboració: Vi blanc procedent de diferents parcel·les de raïm pansa blanca, veremat en caixes de petita capacitat, raïm premsat sencer en premsa pneumàtica i fermentació a baixa temperatura durant 20 dies.

    Nota de tast

    Color: Groc palla pàl·lid amb reflexos d’or nou i verdosos. Brillant amb llàgrima fina i residus de carbònic procedent de la fermentació. 

    Aromes: Paleta aromàtica en la què es combinen les notes més varietals de record vegetal (palla seca, fonoll i anisats) amb les notes de fruites blanques fresques (pera, plàtan madur, préssec de vinya) derivades de la fermentació.

    En boca: Pas per boca greixós i untuós, amb marcada presència fruital, acidesa mitja-alta equilibrada amb l’alcohol, post gust de persistència mitja-alta, retro gust varietal balsàmic i final en boca cítric i mineral (alga seca, salina).


    Quim Batlle - Coriolis Cupatge 2011

    Masia La Sentiu, s/n 08391 Tiana  648 180 035 – 93 395 45 27  www.vinosdealella.com  celler@joaquimbatlle.com

    Quim Batlle - Coriolis Cupatge 2011Tipus de vi: Blanc

    Varietats: Garnatxa blanca, pansa blanca i picapoll

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic: 13%

    Anyada:  2011

    Elaboració: És un vi complex molt ric en matisos, amb gran personalitat en el qual es potencien els dos aspectes particulars del nostre terreny i clima: una marcada salinitat procedent de la brisa del mar i un grau de mineralització elevat pel sauló blanc que aporten als sentits nous registres olfactius i gustatius. 

    Nota de tast

    Color: Groc palla brillant amb llàgrima abundant que insinua densitat.

    Aromes: Preserva un bon equilibri i harmonia, en el què les tres varietats es fonen per donar com a resultat un vi desenfadat i, alhora, seriós. Destaquen les notes penetrants de la cera i l’herba seca, embolcallades elegantment per les notes terciaris de la seva criança. En una segona flairada s’hi aprecien les notes de fruita carnosa confitada.

    En boca: Té una entrada ampla i sedosa, un vi estructurat i dens que omple tot el seu pas per boca. Bon equilibri de la sequedat, volum i frescor, que es combinen donant pas a un vi fluid i llaminer.

    Raventós d’Alella - Allier 2013

    Can Matons. BV-5006  08106 Santa Maria de Martorelles  93 395 08 11 www.glevaestates.com  info@glevaestates.com

    Raventós Alella - Allier 2013Tipus de vi: Blanc

    Varietats: 100% Chardonnay

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic: 13º

    Anyada: 2013

    Elaboració: El raïm procedeix de la vinya Gallemí, ubicada al municipi de Santa Maria de Martorelles. La parcel·la és de 1.27Ha amb 3.779 ceps. Premsat del raïm sencer i 50% del most macerat en fred amb les pells per extraure al màxim les aromes. Fermentació molt lenta a temperatura controlada de 16ºC, 50% en barriques de roure francès i 50% en tina d’acer inoxidable. 

    Nota de tast

    Color:  Groc palla amb reflexos daurats, molt lluminós i de gran densitat glicèrica.

    Aromes
: Net amb aromes florals i amb tocs de fusta cremosa amb matisos de lies.

    En boca: Excel·lent entrada amb un toc elegant, cremós i fumat del roure, acompanyat de records a herbes aromàtiques. 

    Roura - Merlot 2016

    Vall de Rials, s/n  08328 Alella  93 352 74 56 – 93 540 31 48  www.roura.es  roura@roura.es

    Roura - Merlo 2016Tipus de vi: Rosat

    Varietats: 100% merlot

    Fitxa tècnica

    Grau alcohòlic: 12,5º

    Anyada: 2016

    Elaboració: Aquest vi ha tingut una maceració de 8 hores i una posterior fermentació de 10 dies, a una temperatura de 15º–16º.

    Nota de tast 

    Color: Rosa intens de superfície brillant.

    Aromes: Intensitat mitja amb records de petites fruites vermelles. 

    En boca: Bona entrada, viu, amb bon aroma en boca i retrogust franc de persistència mitjana.