Fitxes de vins
  • Alella Vinícola - Ivori negre 2015

    Rambla d’Àngel Guimerà, 62 08328 Alella 93 540 38 42 www.alellavinicola.com comercial@alellavinicola.com

    Ivori Alella VinícolaTipus de vi: Negre

    Varietats: 70% garnatxa negra, 30% syrah

    Grau alcohòlic: 14,5º

    Elaboració: Prové de vinyes Prové de vinyes pròpies treballades de manera ecològica. Els raïms estan seleccionats de dues finques localitzades a la Vall de Rials. Les produccions són petites i equilibrades. La base varietal és la garnatxa negra complementada pel syrah. Vi criat durant 12 mesos en bótes de 500 litres de roure francès.

    Nota de tast 

    Color: Cirera madura

    Aromes: En nas presenta una aroma intensa de fruits vermells madurs i negres, balsàmica i especiada. 

    En boca: Estructurat, polit, suau i amb un final llarg afruitat.

    Alta Alella Mirgin -  AA extrem 2015

    Camí Baix de Tiana, s/n 08328 Alella 93 469 37 20 www.altaalella.cat  info@altaalella.cat

    Alta Alella MirginTipus de vi: Negre

    Varietats: Mataró

    Grau alcohòlic: 13º

    Anyada:  2015

    Elaboració: Vi negre ecològic de criança, procedent de vinyes cultivades en terrasses amb orientació sud-est sobre el sòl de sauló. Collita manual seleccionant els millors raïms. Després del desrapat i una tria gra a gra, el raïm inicia els processos de maceració i fermentació que duraran aproximadament 20 dies. Posteriorment es premsa lleugerament i es posa en barriques de roure francès on iniciarà la fermentació malolàctica. Després de 12 mesos de criança, el vi és embotellat i fa una criança mínima d'un any en ampolla per afinar-se abans de sortir al mercat. Magnífica evolució en ampolla. L'AA Xtrem només s'elabora en anyades extremes en les quals els nostres raïms expressen el seu punt més rústic.

    Nota de tast

    Color: Cirera intens i capa alta. 

    Aromes: Vi molt aromàtic on destaquen les notes de fruita madura, balsàmics, tabac i aromes de criança molt ben integrades.

    En boca: Saborós i molt estructurat, presentant una rusticitat que el diferencia sobretot en anyades ambestius extrems..


    Bouquet d’Alella - Plaer escumós 2015

    Sant Josep de Calassanç, 8 08328 Alella 93 555 69 97 – 626 683 154  www.bouquetdalella.com  bouquetda@bouquetdalella.com

    Bouquet d'AlellaTipus de vi: Escumós brut nature

    Varietats: 60% pansa blanca, 40% chardonnay

    Grau alcohòlic: 12º

    Anyada:  2015

    Elaboració: Vi d'agricultura ecològica. Verema manual encaixes de 18 kg. Premsat suau amb aprofitament exclusivament del most flor. Fermentació alcohòlica temperatura controlada de 15º en dipòsits d'inoxidable durant 3 setmanes (cada varietat per separat). Mètode tradicional d'elaboració i un mínim de 15 mesos de criança. Degollat a mà.

    Nota de tast

    Color: Groc pàl·lid amb reflexos característics verdosos. Bombolla fina.

    Aromes: Secs sorrencs i cítrics, pinya madura i pruna groga. Florals de ginesta i mimosa, destaca l'olor de fulla taronger.

    En boca: Entrada suau, evolucionant cap a sensacions afruitades. Pessigolles cítriques recorren tots els racons de la boca deixant un record d'aranja.

    Can Roda - Syrah garnatxa 2017

    Mas Can Roda, s/n 08107 Santa Maria de Martorelles  93 579 44 48  www.cellercanroda.cat  cellercanroda@gmail.com

    Can RodaTipus de vi: Negre

    Varietats: 60% syrah i 40% garnatxa negra

    Grau alcohòlic: 13,6º

    Anyada:  2017

    Elaboració: Verema manual en caixes de 15 kg de capacitat. Vinificació per separat de cada varietat de vinyes joves. Raïm derrapat i aixafat previ a l'encubat. Maceració i fermentació alcohòlica durant 12 dies a 20ºC de temperatura, posterior cupatge i clarificació previs a l'embotellat.

    Nota de tast

    Color: Roig granatós de capa mitja alta, ribet blavós, brillant i llàgrima tenyida mitja.

    Aromes: Intenses de fruits vermells i negres (cirera, mora cassis), toc vegetal sec (fenc, palla seca) i fulla de tomàquet.

    En boca: Entrada potent i estructurada, taní mitjanament marcat, fruitat i acidesa cítrica refrescant, alcohol present que potencia la sensació dolça, balsàmic, postgust de record lleugerament làctic (iogurt de maduixa) i sensació mineral (guix).


    Quim Batlle - foranell Cupatge 2013

    Masia La Sentiu, s/n 08391 Tiana  648 180 035 – 93 395 45 27  www.vinosdealella.com  celler@joaquimbatlle.com

    Quim BatlleTipus de vi: Blanc

    Varietats: Garnatxa blanca, pansa blanca i picapoll

    Grau alcohòlic: 13º

    Anyada:  2013

    Elaboració: Vi de gran expressió del terrer sauló, rebent el foranell (la contínua brisa marina) amb una excel·lent exposició solar icanvi de temperatura nocturna-diürna molt acusada.

    Nota de tast

    Color: D'alta intensitat, amb tonalitats grogues i reflexos daurats.

    Aromes: En nas s'obre mostrant notes de fruita ensucrada que ens recorden les melmelades i la dolçor del sàndal. En poca estona a la copa desplega notes fresques d'herba aromàtica i fruita blanca que es mesclen amb matisos d'espècies com el safrà i el pebre blanc, donant un conjunt madur i fresc alhora.

    En boca: L'entrada en boca és càlida i cremosa, omplint la boca gràcies a una acidesa present fonedissa alhora. Les notes fruitoses es mesclen amb les especiades en un conjunt de gran complexitat que es va obrint i evolucionant amb el temps. El final de boca és persistent, sobri i elegant alhora, amb records de bosc mediterrani i pell de cítrics

    Raventós d’Alella - tina sarriera 2017

    Can Matons. BV-5006  08106 Santa Maria de Martorelles  93 395 08 11 www.glevaestates.com  info@glevaestates.com

    Sarriera Raventós d'AlellaTipus de vi: Blanc

    Varietats: 100% pansa blanca

    Grau alcohòlic: 13,5º

    Anyada: 2017

    Elaboració: Raïm procedent de les vinyes de pansa blanca de Valldoriolf (La Roca del Vallès). Verema al setembre. Fermentació en inoxidable i de forma molt lenta a temperatura controlada de 15ºC de mitjana.

    Nota de tast

    Color:  Groc amb reflexos verdosos.

    Aromes
: Intenses, franques i afruitades, reflex propi de la varietat, en la qual destaquen les aromes de fruita i flors blanques. 

    En boca: Vi molt equilibrat i amb un llarg postgust.

    Roura - Merlot 2017

    Vall de Rials, s/n  08328 Alella  93 352 74 56 – 93 540 31 48  www.roura.es  roura@roura.es

    Roura - Merlo 2016Tipus de vi: Rosat

    Varietats: 75% merlot i 25% garnatxa negra

    Grau alcohòlic: 12,5º

    Anyada: 2017

    Elaboració: Aquest vi ha tingut una maceració de 8 hores i una posterior fermentació de 10 dies, a una temperatura de 15º–16º.

    Nota de tast 

    Color: Rosa intens de superfície brillant.

    Aromes: Intensitat mitja amb records de petites fruites vermelles. 

    En boca: Bona entrada, viu, amb bona aroma en boca i retrogust franc de persistència mitjana.