www.alella.cat   Web de Turisme
 • El dissabte 8 de setembre tenim l’oportunitat de conèixer alguns dels millors vins de la DO Alella amb la presentació de vins que es farà a Can Lleonart a partir de les 18h. És un espai de trobada entre els principals elaboradors del territori i totes aquelles persones interessades en tastar i conèixer les qualitats i característiques dels vins que es presenten. Els cellers participants han triat un dels seus vins per aquesta ocasió seguint diferents criteris: una novetat a estrenar, una anyada molt bona que es vol recordar, un clàssic o la insígnia de la casa. Ens explicaran la naturalesa i les peculiaritats del vi en qüestió, el tastarem junts i ens descobriran el seu caràcter per gaudir-lo amb els cinc sentits.
  La presentació estarà conduïda per la revista especialitzada en vins DO Alella Papers de vi i comptarà amb la col·laboració dels estudiants del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el sector vitivinícola.


  Presentació de vins DO Alella

  Els vins de la 44a Festa de la Verema 

  Alella Vinícola
  Ivori negre 2015

  Alta Alella Mirgin
  AA Extrem 2015

  Bouquet d’Alella
  Plaer escumós 2015
  Can Roda
  Syrah Garnatxa 2017
  Quim Batlle
  Furanell Cupatge 2013
  Raventós d’Alella
  Tina Sarriera 2017

  Roura
  Garnatxa Merlot 2017


  INSCRIPCIONS

  A partir del dimecres 29 d’agost

  —  Presencialment a l’Oficina de Turisme d’Alella. De dimecres a diumenge, de 10 a 14h i de 16 a 18.30h. Dilluns i dimarts, tancat. 

  — Per Internet des d'aquest enllaç


   Dia: Dissabte 8 de setembre
   Hora:  18h
   Lloc: Can Lleonart
   Preu: 11 euros
   Places limitades