Presentació de vins
 • Presentació de vinsEl dissabte 9 de setembre tenim l’oportunitat de conèixer alguns dels millors vins de la DO Alella amb la presentació de vins que es farà a Can Lleonart a partir de les 18h. És un espai de trobada entre els principals elaboradors del territori i totes aquelles persones interessades en tastar i conèixer les qualitats i característiques dels vins que es presenten. Els cellers participants han triat un dels seus vins per aquesta ocasió seguint diferents criteris: una novetat a estrenar, una anyada molt bona que es vol recordar, un clàssic o la insígnia de la casa. Ens explicaran la naturalesa i les peculiaritats del vi en qüestió, el tastarem junts i ens descobriran el seu caràcter per gaudir-lo amb els cinc sentits.
  La presentació estarà conduïda per la revista especialitzada en vins DO Alella Papers de vi i comptarà amb la col·laboració dels estudiants del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el sector vitivinícola.


  Els vins de la 43a Festa de la Verema 

  Alella Vinícola
  Marfil Escumós Rosat Brut
  Alta Alella Mirgin
  AA Parvus Syrah 2015
  Bouquet d’Alella
  Bouquet d’Alella Blanc 2016
  Can Roda
  SO de Can Roda Pansa Blanca 2016
  Quim Batlle
  Coriolis Cupatge 2011
  Raventós d’Alella
  Allier 2013
  Roura
  Merlot 2016


  INSCRIPCIONS

  A partir del dimecres 30 d’agost

  —  Presencialment a l’Oficina de Turisme d’Alella (pagament només amb targeta de crèdit). Dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h. Divendres i dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h. Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10, de 9 a 20h

  — Per Internet des d'aquest enllaç

  Presentació de vins

  Dia: Dissabte 9 de setembre
  Hora:  18h
  Lloc: Can Lleonart
  Preu: 11 euros
  Places limitades