Tast amb personalitat
 • Dimecres, 12 de setembre a les 20h


  Isma PradosIsma Prados, cuiner.  

  Oriol Artigas i Isma Prados. Tast a 4 mans.

  L’Oriol Artigas ens presenta la seva visió personal de la pansa blanca a través dels seus vins. La observació de la identitat del terrer, del raïm i de la casuística concreta del clima és ben present al resultat de la seva tasca al capdavant del celler Mas Pellicer, del que tindrem oportunitat de tastar vins com La Rumbera, La Bèstia, La Bella o el particular escumós La Rauxa. Conjuntament l’Isma Prados, en aquesta ocasió participant en representació del Campus de l’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona, traspassarà al terreny del menjar tots els matisos particulars d’aquesta selecció solidificant el maridatge i degustació d’aquesta sessió a quatre mans, ergo dos sensibilitats harmonitzades. Isma Prados és el cuiner que presentava Cuina per solters a a TV3.

  La cinquena edició de la Beca Verema, que convoca l'Ajuntament per subvencionar els estudis de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el sector vitivinícola, durà el nom d'Isma Prados.

  Inscripcions: Oficina de Turisme i en aquests enllaç

  Places limitades

  Preu: 12€ (Pack de les 3 sessions: 30€)

  Lloc: Can Lleonart

  Dimecres, 13 de setembre a les 20h

  Laura MasramonLaura Masramon, sommelier. 

  Vins i formatges catalans, la bogeria de l'amor vs la parella de conveniència

  Tant els vins com els formatges catalans estan vivint un moment pletòric, molt creatiu i innovador, que paga molt la pena de conèixer en profunditat. En aquest tast descobrirem una significativa mostra dels nous vins i dels nous formatges que s'elaboren a Catalunya. Sovint són microproduccions i, per aquest motiu, a vegades difícils de trobar en el mercat. Experimentarem també alguns maridatges d'afinitat i de contrast, així com de conveniència. I és que el concepte de maridatge és molt ampli, i com la vida, hi ha algunes parelles perfectes i d'altres que senzillament funcionen, acompanyen i es respecten mútuament.

  Laura Masramon i Grau és sommelier especialitzada en els vins de l'Empordà. Com a Empordà Personal Sommelier es dedica a la divulgació de la cultura del vi a través de tallers de tast sensorials, de maridatges gastronòmics i d'experiències de vins per l'Empordà. Codirigeix els seminaris d'Enomarketing.

  Inscripcions: Oficina de Turisme i en aquests enllaç

  Places limitades

  Preu: 12€ (Pack de les 3 sessions: 30€)

  Lloc: Can Lleonart


  Divendres, 14 de setembre 

  Alicia Estrada, periodista especialitzada en vins. 

  Alicia EstradaTasteràpia 

  El vi és un estat d'ànim. Diem vi però podríem dir passió, amistat, inspiració, complicitat, autoajuda, meditació ... Cada vi es presenta com perfecte company d'un moment concret de la nostra vida. Això és la tasteràpia una forma senzilla i quotidiana de viure el carpe diem a través d'una copa de vi. Com tenir paraigües de colors per als dies grisos! En aquest petit viatge a través de diferents vins i el seu acompanyament gastronòmic maridarem el vi amb les emocions. El vi té màgia i, qui té màgia, no necessita trucs ni paraules difícils ni frases complicades ... Alicia Estrada és periodista de vins i autora de la guia anual. Alicia Estrada Els 100 millors vins per menys de 10€.

  Inscripcions: Oficina de Turisme i en aquests enllaç

  Places limitades

  Preu: 12€ (Pack de les 3 sessions: 30€)

  Lloc: Can Lleonart