Classes magistrals
  • Dimarts, 12 de setembre 

    Anna VicensAnna Vicens, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana de sommeliers. 

    Les dones a través dels seus vins

    Ens endinsarem en el tast i en les sensacions del tast de la mà de la figura femenina.

    A través dels vins, intentarem descobrir les dones que hi ha al darrera, les seves reflexions i la seva filosofia de treball. Un tast d’homenatge a la figura femenina en el camp i en el celler.


    Inscripcions en aquests enllaç




    Dimecres, 13 de setembre 

    Ferran CentellesFerran Centelles, sommelier col·laborador elBullifoundation i cofundador de Wineissocial

    Els maridatges segons Ferran Centelles

    Ferran ens conduirà per una sessió de tast en la què explicarà amb tots els “ets” i “uts” l'art que s'amaga darrera de la combinació entre vi i menjar. Un tast ple d'anècdotes i referències a la seva experiència de 18 anys a càrrec del celler del resturant elBulli,  que el sommelier ha recollit recentment en el llibre ¿Qué vino con este Pato?, sobre la disciplina del maridatge.

    La quarta edició de la Beca Verema, que convoca l'Ajuntament per subvencionar els estudis de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el sector vitivinícola, durà el nom de Ferran Centelles. 

    Inscripcions en aquests enllaç


    Dijous, 14 de setembre 

    Arnau Marco

    Arnau Marco, sommelier fundador de Consultvi, consultoria vinícola 

    Alella, vinyes entre el mar i la muntanya

    A l’hora de descriure Alella tothom pensa en Sauló i Pansa Blanca, un terreny i una varietat de raïm que identifiquen aquesta regió. Però quedar-se només amb aquests atributs és insuficient, Alella és una terra de vinyes entre el mar i la muntanya. Algunes pràcticament no veuen el mar només en senten la brisa, altres quasi bé el poden besar i n’hi ha que gaudeixen d’amfiteatres de muntanya que miren al mar. 

    A la classe tastarem diversos paisatges de la DO Alella, sentirem què aporta als vins cada situació de la vinya, i ho farem acompanyats de viticultors i enòlegs del territori. Una ocasió per contrastar i compartir. 

    Inscripcions en aquests enllaç

     

    Inscripcions: Oficina de Turisme i des d'aquest enllaç

    Preu:
    12 euros cada classe magistral
    30 euros el pack de les 3 classe magistrals. Inscripcions des d'aquest enllaç

    Places limitades

    Lloc: Can Lleonart
    Dia: 12, 13 i 14 de setembre
    Hora: 20h