Activitats infantils
 • Tallada de raïm a la vinya de Can Magarola

  El dimecres 5 de setembre la vinya testimonial de Can Magarola és l’escenari de la tallada de raïm que protagonitzen les dames d’honor, les pubilles i els hereus, acompanyats de tots els infants d’Alella que vulguin participar-hi. Abans de tallar el raïm, la canalla i els seus acompanyants podran descobrir algunes de les peculiaritats de les nostres vinyes. Acabada la feina, recuperarem forces amb un berenar de pa amb xocolata al pati de Can Magarola.

  Inscripcions: Oficina de Turisme

  Punt de trobada:  Vinya testimonial de Can Magarola

  Dia: Dimecres 5 de setembre

  Hora: 18h

  Activitat gratuïta. Places limitades

  Tallada de raïm

  Correfoc infantil

  Correfoc infantil dels Diablons del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d'Alella. Començarem a les 22h a Can Gaza i arribarem fins a la Plaça de l’Ajuntament.

  No us ho perdeu!

  Recorregut: Sortida a Can Gaza, Sant Josep de Calassanç, Les Heures, Torrent Vallbona, Madrona, Balmes i final a la Plaça de l’Ajuntament.

  Dia: Dijous 6 de setembre

  Hora: 22h

  Correfoc infantil

  festa infantil

  Farsa de Farsants. Espectacle en el què es combinen jocs, danses i molta espuma. Tothom s'hi pot apuntar i passar una bona estona. 

  Dia: Dissabte 8 de setembre

  Hora: 12h

  Lloc: Parc Gaudí

  Activitat gratuïta 

  Trobada de colles geganteres 

  Dia: Diumenge 9 de setembre

  10h Plantada de Gegants

  Amb la participació dels gegants dels municipis d'Alella, Sant Fuitós de Bages, Poble Nou de Manresa, Amer, Ripoll, El Masnou, Tavertet, Sant Llorenç d'Hortons, Santa Susanna i Teià. 

  Lloc: Avinguda de Sant Josep de Calassanç

  Cercavila de gegants

  12h Cercavila de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella i les colles convidades 

  Recorregut: Passeig Sant Josep de Calassanç, Les Heures, Torrent Vallbona, Santa Eulàlia, Balmes, Plaça de l’Església, Rector Desplà, Plaça de l’Ajuntament, Empedrat del Marxant, Rambla d’Àngel Guimerà (per la calçada), Plaça dels Germans Lleonart, Riera Principal i final a la Plaça d’Antoni Pujadas