Activitats infantils
 • Tallada de raïm a la vinya de Can Magarola

  El dijous 7 de setembre la vinya testimonial de Can Magarola és l’escenari de la tallada de raïm que protagonitzen les dames d’honor, les pubilles i els hereus, acompanyats de tots els infants d’Alella que vulguin participar-hi. Abans de tallar el raïm, la canalla i els seus acompanyants podran descobrir algunes de les peculiaritats de les nostres vinyes. Acabada la feina, recuperarem forces amb un berenar de pa amb xocolata al pati de Can Magarola.

  Inscripcions: Oficina de Turisme

  Punt de trobada:  Vinya testimonial de Can Magarola

  Dia: Dijous 7 de setembre

  Hora: 18h

  Activitat gratuïta. Places limitades

  Tallada de raïm

  Correfoc infantil

  Després de la tallada, la Festa continua amb la vigília divertida i sorollosa del Correfoc infantil dels Diablons del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d'Alella. Començarem a les 22h a Can Gaza i arribarem fins a la Plaça de l’Ajuntament.

  No us ho perdeu!

  Recorregut: Sortida a Can Gaza, Sant Josep de Calassanç, Les Heures, Torrent Vallbona, Madrona, Balmes i final a la Plaça de l’Ajuntament.

  Dia: Dijous 7 de setembre

  Hora: 22h

  Correfoc infantil

  Sarau i escuma!

  Animació infantil amb Ambaukatunabia, un esdeveniment que combina la música en directe i l'animació participativa amb una gran festa d'escuma que farà divertir petits i grans.

  Dia: Dissabte 9 de setembre

  Hora: 12h

  Lloc: Parc Gaudí

  Activitat gratuïta 

  Festa de l'Escuma