El pregoner
  • Isma Prados

    Isma Prados va néixer a Sabadell, una ciutat des de la què no es veu el mar i tampoc no s'hi fa vi. Actualment viu i treballa a Barcelona, on si que hi ha mar però tampoc no s'hi fa vi. Sembla que tot no pot ser... o sí?

    Ja fa una bona colla d'anys que, arrel de la seva vinculació amb sommeliers, enòlegs i professionals del vi, ha après a valorar tots els tresors que aporten identitat indiscutible a un entorn concret. Fora de la literatura, en el cas del vi, això passa de manera natural a molts pocs indrets i, és clar, Alella i el seu entorn és un d'ells. Així, amant profés de la pansa blanca o rosa (àlies xarel·lo per als no iniciats, però no l'anomenessis mai així si vas per Alella), enguany l'Isma ha declarat el seu affaire, sortint de l'armari i confessant públicament el seu amor, sense pal·liatius, pels vins d'Alella... De fet li brollen les llàgrimes al llarg de l'any quan fa un glop del darrer estiu captivat en cada ampolla.

    Isma Prados serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa de la Verema a l'acte d'inauguració que es durà a terme el divendres 8 de setembre a les 19h a la Plaça de l'Ajuntament.