Salutació de l'Alcalde
 • AndreuAmigues i amics,

  Quan en passar les fulles del calendari apareix el mes de setembre -això que acabo d’escriure ha quedat molt passat de moda- la Festa de la Verema s’acosta per cloure l’estiu i per donar inici a un nou curs.

  Uns dies en els què, qui tenim la sort de viure a Alella, vindiquem les nostres arrels i identitat, els orígens vitivinícoles del nostre poble i del territori de la denominació d’origen que porta el nostre nom. Són uns dies, també, en els què sortim al carrer a compartir bons moments amb les nostres veïnes i veïns, amigues i amics. Dies per gaudir de moltes activitats que ens enganxen i ens connecten amb el poble, amb la comunitat que teixim amb tantes i tantes persones que ens estimem Alella.

  Com cada any, podrem tastar els millors vins i la millor gastronomia del nostre entorn, impregnar-nos de la cultura del vi i del nostre paisatge, i gaudir de les mostres festives i de cultura popular que se succeiran. 

  L’organització d’un esdeveniment d’aquesta importància necessita de la passió i l’esforç de moltes persones. Vull posar-los en valor i donar-los les gràcies per fer-la possible.

  Aquesta és la darrera vegada que us escric des d’aquesta tribuna. Com molts de vosaltres ja sabeu he anunciat que el proper maig no optaré a la reelecció. Els sentiments contradictoris es barregen i trepitgen els uns als altres. En qualsevol cas, vull que sapigueu que ha estat, i és, un plaer i un honor servir al poble d’Alella i a totes i tots vosaltres.

  Visca Alella i visca la Festa de la Verema!