Exposicions temporals
"Agustí Puig, 100 gravats de Roma"
A Can Manyé, del 23 de gener al 15 de febrer
 • Dates: 
  Del 23 de gener al 15 de febrer de 2015
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creaciķ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella amb la colˇlaboraciķ de la Fundaciķ Vila Casas
 • Preu: 
  Gratuīt
 • Descripciķ

  Cartell Agustí Puig, 100 gravats de RomaAgustí Puig, el pintor sabadellenc que va seduir Woody Allen a la pelˇlícula Vicky Cristina Barcelona, desplega el seu univers počtic a Can Manyé amb l’exposiciķ “100 gravats de Roma”.
  La mostra de gravats de l’artista, que s’inaugura el 23 de gener a les 20.30h i es podrā visitar fins al 15 de febrer, s’acompanya amb una innovadora instalˇlaciķ dissenyada especialment per a l’ocasiķ. Es tracta d’una instalˇlaciķ artística consistent a situar l’espectador en un espai completament recobert de pintura, talment com si fos l’avantsala d’un gran teatre.
  L’exposiciķ “100 gravats de Roma” arriba a Alella grācies a la colˇlaboraciķ de l’espai d’art i creaciķ alellenc amb la Fundaciķ Vila Casas. El treball s’emmarca dins del projecte Itiner’ART a través del qual la Fundaciķ pretén atorgar una major visibilitat a la creaciķ contemporānia, construint un pont de diāleg amb altres espais d’art d’arreu del territori catalā, com Can Manyé, per tal d‘establir noves sinergies que possibilitin un major nombre de lectures de la producciķ artística.
  Les arrels d’Agustí Puig es troben en la transvantguarda, el disseny grāfic i el cōmic que, més tard, abandona per capbussar-se de ple en l'expressionisme. S’ha programat una visita comentada per a diumenge 1 de febrer a les 12.30h i un taller familiar per al diumenge 8 de febrer a les 12h, a cārrec d’una educadora artística. 

  Més informaciķ en aquest enllaį

  Nota de premsa de la Fundaciķ Vila Casas

Informaciķ publicada el 21 de gener de 2015