Exposicions temporals
"Instant de natura". Produīda per l'Associaciķ per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC).
Del 2 al 23 de desembre de 2010
 • Dates: 
  Del 2 al 23 de desembre
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creaciķ
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuīt
 • Descripciķ

  Instants de Natura expoCan Manyé acull del 2 al 23 de desembre l'exposiciķ 'Instants de Natura', una mostra fotogrāfica amb imatges sorprenents i extraordināries de fauna, flora i natura inanimada.

  Del 2 al 23 de desembre les parets de Can Manyé seran plenes d'imatges extraordināries i sorprenents. Sķn les instantānies que componen l'exposiciķ Instants de Natura, fotografies de la biodiversitat als Paīsos Catalans, produīda per l'Associaciķ per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC).
  La mostra estā formada per una colˇlecciķ de 61 fotografies seleccionades entre les 745 imatges presentades al cinquč concurs Instants de Natura que organitza l'entitat naturalista. El concurs es va crear l'any 2002 per fomentar altres maneres d'observar el medi i denunciar les agressions al paisatge i la natura.
  Les fotografies mostren imatges, algunes d'elles ben curioses, de la natura amenaįada o protegida, la fauna, la flora i la natura inanimada captades arreu dels Paīsos Catalans.
  L'exposiciķ forma part dels actes organitzats per l'Ajuntament amb motiu de l'Any Internacional de la Biodiversitat i es pot visitar fins al 23 de desembre dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 i dissabte i diumenge d'11 a 14h.
  La mostra s'inaugura aquest dijous 2 de desembre a les 20h, amb la taula rodona Passat, present i futur de la biodiversitat a la Mediterrānia, a cārrec d'Isaac Casanovas, investigador de l'Institut Catalā de Paleontologia, i Xavier Ferrer, professor titular del Departament de Biologia Animal de la Universitat de Barcelona, moderada per Jordi Galbany, biōleg i colˇlaborador del Departament de Biologia Animal de la UB.

  Inauguraciķ: dijous 2 de desembre a les 20h.

Informaciķ publicada el 2 de desembre de 2010