Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
Centre de Formació d'Adults - Espai Actiu
On trobar-nos
 • Horari:
  De dilluns a dijous, de 18 a 20h.Tancat de l'1 de juliol al 2 de setembre
Antigues Escoles Fabra
 • L'Espai Actiu és reconegut per la Generalitat com a Centre de Formació d'Adults

  El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu s'estrena el proper curs com a centre col·laborador de l'Institut Obert de Catalunya (IOC)
  Les preinscripcions per al proper curs 2018-2019 es fan del 18 al 28 de juny.

  Cartell espai actiuEl Centre de Formació d’Adults - Espai Actiu amplia la seva oferta educativa i donarà suport a l’Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d’Educació Secundària (GES), atenent consultes relacionades amb aquests estudis a través d’un professor i posant a l’abast de l’alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l’IOC. Aquest nou recurs és gratuït i estarà disponible 8 hores a la setmana en horari de matí i tarda. L’IOC és el centre públic de Catalunya que permet estudiar no presencialment i en línia qualsevol dels programes que es poden cursar a un institut. 

  El centre incorpora també com a novetat els cursos trimestrals i manté els cursos de preparació per a l’obtenció dels certificats de català, els cursos oficials d’anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior i la d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

  Les preinscripcions es fan del 18 al 28 de juny i el termini per confirmar la matrícula és del 3 al 7 de setembre. El 27 de setembre a les 19h es farà la reunió d'inici de curs.

  Espai Actiu

  Espai Actiu

  Fitxer: triptic_espai_Actiu_2018.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 893,97 kB

Pujar al principi de la pàgina