Exposicions temporals
"La pintura com a metafōra". Exposiciķ de pintures de Carme Sanglas
Del 25 de marį a 17 d'abril de 2011
 • Dates: 
  Del 25 de marį al 17 d'abril
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h i dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé (Riera Coma Fosca, 42)
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuīt
 • Descripciķ
  Cartell La pintura com a metāfora

  Cartell La pintura com a metāfora

  Fitxer: cartell_Carme_Sanglas_bx.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pāgines: 1
  Mida: 445,13 kB

  'La pintura com a metāfora', a Can Manyé

  L'espai d'art i creaciķ Can Manyé inaugura aquest divendres 25 de marį l'exposiciķ 'La pintura com a metāfora', de l'artista Carme Sanglas. L'acte s'inclou dins del programa d'Espais de Poesia, que ofereix fins al 3 d'abril més d'una vintena d'activitats per difondre la creaciķ počtica i literāria. Amb aquesta exposiciķ,  Espais de Poesia sobrepassa el llenguatge počtic i musical i incorpora també el llenguatge de les arts visuals, com ja ho va fer  l'ediciķ anterior.
  A 'La pintura com a metāfora´, la reconeguda artista barcelonina resident des de fa molts anys a l´Empordā, reflexiona sobre la relaciķ entre la vida i l´art. Les seves pintures sķn narracions de moments, d´instants que ens ajuden a connectar allō que veiem amb allō que sabem, mantenint un diāleg amb l´espai que acull l´obra, en aquest cas Can Manyé.
  L´exposiciķ s´inaugura aquest divendres 25 de marį, a les 19.30h. Seguidament s'ha programat el recital Poesia de tot cor i a viva veu, una selecciķ de poemes d’autors cabdals de la literatura universal amb la veu de Cinta Massip i la guitarra de Toti Soler.

  'La pintura com a metāfora' es pot visitar fins al 17 d'abril. L´artista oferirā una visita comentada el dissabte 26 de marį a les 12h per a la gent que vulgui saber més coses de la seva obra.

  Mireu el vídeo de l'exposiciķ des d'aquest enllaį

Informaciķ publicada el 20 de marį de 2011