Escrit Alella Primer-CP març-abril 2019: "2011-2015-2019"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Quan em vaig presentar per primera vegada com a candidata a l'alcaldia l'any 2011 no m'imaginava com podria ser d'enriquidora i a la vegada complicada la gestió d'un poble i la de les seves persones. Si bé en aquell moment vàrem ser decisius per formar govern, també ho hem estat a l'hora d'assolir els projectes importants d'aquests dos darrers mandats, i hem sabut deixar empremta amb polítiques adreçades a les persones, essent garantia d'estabilitat i bon govern, perquè, per davant, sempre hem prioritzat els interessos dels veïns i veïnes d'Alella. 

    Tot i haver-nos quedat a la oposició des del mes de novembre de 2017 degut al trencament del pacte de govern per motius identitaris, nosaltres sempre hem expressat que el que ha estat i és prioritari són els alellencs i alellenques que necessiten solucions reals als seus problemes i per aquest motiu sempre hem volgut actuar en clau local. Com a regidora i portaveu del grup socialista vull agrair des d'aquestes línies a totes aquelles persones amb qui hem pogut engegar i consolidar projectes per al nostre poble i amb qui hem treballat dia a dia per assolir-los. Ha estat un honor poder representar el nostre poble i formar part d'aquest ajuntament durant els darrers vuit anys.

    Encara queden dos plens per acabar el mandat i ens agradaria poder aprovar aquest mes de març el Pla Local de Salut, que vàrem començar a treballar l'any 2017, així com d'altra banda ens agradaria poder treballar de forma conjunta, amb el pròxim govern que sorgeixi de les eleccions del 26 de maig, el projecte de vivendes de la Serreta del que pensem es pot fer un replantejament per una millor viabilitat de la zona i els habitatges que s'hi han de construir.

    No obstant això, encara ens en queda molt per fer per continuar millorant Alella. I ho entomarem amb il·lusió, amb un nou equip de persones amb moltes ganes de continuar treballant per una bona convivència, per la qualitat de vida i el bé comú de totes i tots els que convivim en aquest poble i per assolir nous projectes. Perquè la vida a Alella no s'atura, perquè sempre sorgeixen noves necessitats que hem de saber gestionar amb honestedat, honradesa i transparència, posant per davant la defensa de l'interès públic. Aquest és i serà el nostre objectiu i la nostra manera de treballar. 

Pujar al principi de la pàgina