Filtrar esdeveniments
Escrit Alella Primer-CP setembre de 2015. "Turisme, comerç, emprenedoria"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CPEl nostre poble és un poble viu, que no s'atura. Bona prova d'això en són les activitats que es duen a terme des de les diferents àrees de l'ajuntament, conjuntament amb les entitats del municipi. Tot just hem acabat de celebrar la Festa Major i comencem el mes de setembre amb la Festa de la Verema, enguany adelantada per l'inici de campanya de les eleccions autonòmiques del pròxim dia 27.
    La Festa de la Verema d'Alella és l'esdeveniment turístic on hi ha una major concentració de participants i visitants en el nostre poble. L'esforç que hi aboca any rera any l'ajuntament, fa que continuï sent un èxit, malgrat la crisi econòmica que venim patint en aquests darrers anys.
    En la nostra opinió, el turisme és un sector econòmic que encara és competitiu, que és generador d'ocupació i també d'activitat econòmica i més concretament en el nostre àmbit local, pensem que és important que continuem apostant per un turisme de qualitat que estigui lligat a la protecció del nostre poble, del seu patrimoni cultural, de la seva gastronomia però també del seu comerç.
    El comerç és un sector important per la seva contribució a l'ocupació i la producció, perquè dibuixa el perfil del nostre poble, perquè genera vida als nostres carrers i perquè és determinant per a la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes d'Alella.
    Però també ho són les petites i mitjanes empreses, els autònoms i emprenedors que tenen un paper important en la generació de riquesa i la creació de llocs de treball. Per a moltes persones aturades, la creació d'una empresa o emprenedoria s'està convertint en l’única alternativa sòlida a la desocupació. Es converteix en una necessitat obligada per la situació econòmica i és per això que és imprescindible trobar aquí la complicitat de les institucions públiques amb els professionals.
    Aplicar polítiques orientades a l'atracció del talent ens donarà la capacitat de convertir idees innovadores en projectes empresarials competitius i amb potencial de creixement per al nostre municipi.
     Donar-los suport és clau per mantenir el seu pes en la nostra economia.

Pujar al principi de la pàgina