Filtrar esdeveniments
Escrit Alella Primer-CP maig de 2016. Promocionar l'economia local
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    En el marc de les accions per dinamitzar l'economia del nostre municipi, una part fonamental és la que té per objectiu donar suport als treballadors autònoms, emprenedors i empresaris d'Alella. L'actual conveni signat amb el Centre d'Empreses Casa del Marquès del Masnou ja dóna servei als professionals d'Alella des de l'any 2014, principalment en el suport i l'assessorament en nous projectes de negoci, així com serveis focalitzats a la creació i consolidació d'empreses.
    En aquest sentit i amb la voluntat de sumar empresa i territori, l'any passat vàrem engegar les Jornades d'Emprenedoria Enlaira't, amb un objectiu principal; durant uns dies atorgar un paper central a l'emprenedoria i l'empresa. Enguany l'esperit de les jornades és fer possible que idees innovadores es converteixin en projectes empresarials amb futur i amb potencial de creixement.
    D'altra banda, també són part fonamental de la nostra economia local les accions de promoció del comerç de proximitat. Fer conéixer l'abast de l'oferta comercial existent en el nostre municipi és afavorir la producció i el consum que ens és més proper.
    En aquest sentit, aquest mes de maig organitzem de nou la passarella de moda en la que diversos comerços i professionals del poble hi participen amb la finalitat de promocionar els seus articles de venda.
    I amb la voluntat de dinamitzar l'oferta comercial i de serveis d'Alella i buscant crear sinèrgies entre el sector comercial i el sector turístic, el proper mes de juny celebrarem la primera Nit del Comerç d'Alella, en la que els establiments del centre i de la plaça Antoni Pujades romandran  oberts fins la mitjanit. El mercat municipal oferirà un Tast al Mercat i es podrà fer una ruta de tapes i vi pels diferents bars i restaurants del poble.
    Pensem que qualsevol campanya de dinamització comercial afavoreix al desenvolupament econòmic local i turístic. I que per generar activitat econòmica i ocupació, el comerç n'és fonamental per aconseguir-ho.

Pujar al principi de la pàgina