Filtrar esdeveniments
Escrit Alella Primer-CP juny de 2016: "Un any de govern municipal"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    El passat 25 de maig va fer un any que celebràvem les darreres eleccions municipals. El renovat acord signat amb ERC+SumemxAlella i Alella Primer-CP, no només posa en valor la voluntat de continuar millorant el nostre municipi amb un govern de progrés, com ja ho veniem fent en els darrers anys, sinó que també ho fa amb un clara aposta per les polítiques socials i a la vegada pel desenvolupament econòmic i territorial sostenible.

    En aquest mandat ens hem compromés a fer realitat allò que s'ha plasmat i aprovat en el Pla d'Actuació Municipal. És l'eina que permet visualitzar de forma clara els objectius a assolir durant aquests quatre anys. Des de les àrees de govern on hi tenim responsabilitats directes, ens esforcem per desenvolupar noves propostes relacionades en els àmbits de la salut comunitària, nous projectes esportius i una obertura cap a noves formes d'economia que han d'aportar valor al municipi.

    Però sobretot, volem continuar formant part en les decisions que es prenen en la política del dia a dia de l'ajuntament, sense oblidar que la nostra manera de treballar passa per la transversalitat amb la resta d'àrees per tal que la suma d'esforços acabi esdevenint una millora en la qualitat de vida dels alellencs i alellenques.

    El nostre objectiu en la política és treballar pel bé comú, al servei de tothom, sense caure en la crítica fàcil als adversaris, perquè pensem que això no ens aporta res de positiu i perquè la nostra mirada està posada en el futur del poble i el de les seves persones. I ens hem compromès a treballar pel benestar i la qualitat de vida de totes elles. L'ajuntament és la institució més propera a la ciutadania, i la que en primera instància ha de donar resposta a les necessitats de la població i és aquí on ens trobaran a nosaltres.

    Agrair des d'aquestes linees a totes aquelles persones que ens van fer confiança ara ja fa un any i que ens han permès poder continuar aportant els valors de justícia social i solidaritat a la política local. Els pròxims tres anys seguirem amb més força que mai treballant pel progrés del poble que és el que realment importa als nostres veïns i veïnes i que és l'objectiu prioritari del nostre grup municipal.

Pujar al principi de la pàgina