Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP juny de 2018: "Emprenedoria, talent i el comerç de proximitat
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    El passat divendres 1 de juny vàrem poder assistir a la presentació de la Xeta, la Xarxa d'Emprenedoria i Talent d'Alella als jardins de la Casa del Marquès. Les persones que en formen part, tenen una gran rellevància en els seus àmbits professionals, per aquest motiu el projecte de traslladar aquest talent cap al nostre municipi ens sembla una aposta ambiciosa i interessant que si es treballa de manera constant pot ser d'un important valor pel desenvolupament professional dels i les joves d'Alella, a la vegada que aquest talent, coneixement i experiència aporti una visió més àmplia i de futur per a Alella.

    Estem contents que les activitats promogudes a dinamitzar el comerç i el mercat del nostre poble i que vàrem iniciar quan érem a govern, tinguin continuïtat així com també que es facin noves propostes en base a les activitats ja iniciades altres anys.  La desfilada de moda dels comerços, aquesta vegada de nit o la celebració de la nit del comerç el pròxim dissabte 9 de juny en la que els establiments d'Alella juntament amb el mercat i el tast dels seus productes són els veritables protagonistes, són activitats que volen donar a conèixer el nostre comerç més proper ja que també són motor econòmic del poble que cal cuidar i continuar promovent.

    Les Jornades d'Emprenedoria Enlaira't, que es celebraran aquesta primera setmana de juny, també les hem vist renovades amb una nova imatge i amb la incorporació del municipi de Montgat. Ens alegrem que el govern doni continuïtat a la celebració d'aquestes jornades, que van néixer amb la voluntat de donar eines i ampliar horitzons professionals a través de les experiències d'emprenedors i empreses d’èxit i que aporten noves i diferents perspectives a totes aquelles persones interessades en millorar en el seu àmbit de feina.

    Des d'aquí volem fer constar la nostra il·lusió pel nou camí polític que s'ha iniciat en aquestes dues darreres setmanes. Un President i un nou govern a la Generalitat de Catalunya i un article 155 que comença ja a quedar lluny de nosaltres, però també amb un nou President socialista al capdavant del govern espanyol, que de ben segur reestablirà les polítiques socials i igualitàries que el PP havia esmicolat i els ponts de diàleg necessaris per tal d'arribar a una solució territorial efectiva per a totes i tots.

Pujar al principi de la pàgina