Filtrar esdeveniments
Escrit PP juny de 2016: "Francisco (l'alcalde) es treu les puces de sobre"
 
Versió per imprimir
 • pp

  Res té a veure amb els diferents alcaldes d'abans amb el que tenim avui dia. Per més que ho digui o ho vulgui semblar, Francisco està molt lluny de la democràcia i el seu comportament s'assembla més al d'un cacic que no pas al d'un alcalde escollit democràticament pel poble.

  Confon la majoria absoluta que va assolir ERC. No tothom va votar-lo, i ho sap. També són poble, també “som Alella” la resta que pensem diferent, però amb la seva piconadora política, sempre envia el mateix missatge: o estàs amb mi o contra mi.

  En els anteriors mandats pocs problemes, per no dir cap, hem viscut de convivència social. L'ocupació SI és un problema real de convivència. Quan han aparegut, Francisco s'ha arronsat esperant que ells mateixos desapareixessin. Sabent com actua no ens sorprèn, però sap molt de greu.

  Del “modo avión” a l'operativitat total (segons va dir en públic), però la realitat és que davant una proposta de normativa d'empadronament local ajustada a les nostres necessitats, és capaç de vetar-la i aliar-se amb la CUP, disposada aquesta a empadronar tot quisqui, sigui sota un arbre o en un cotxe abandonat, ja que segons el bufet Font, és possible, legal, fins i tot recomanable si l'individu en qüestió ho considera oportú. Un autèntic despropòsit sense cap ni peus, amb una manca de valentia manifesta en defensar els interessos dels veïns d'Alella.

  Això si, impostos i sancions els que vulgueu, ja que d'alguna manera s'han de pagar les festes i festetes per a que vinguin a embrutar els espais públics (o alguna cosa més) gent que ni tant sols són del poble. Una vergonya tot plegat.

  Cap on ens porta? Realment és això el que volem? Com afecta aquest despropòsit a l'economia local? Us podem ben assegurar que molts comerços i petits empresaris n'estan fins al cap de munt i es plantegen altres opcions fora del municipi, ja que no tenen en el govern un aliat, més aviat el cobrador d'impostos i sancions sense cap mena de retorn.

  Com dèiem abans, el caciquisme ha tornat a Alella sota una aparença de falsa preocupació, ja que sense cap mena de vergonya, es treu les puces de sobre davant els problemes reals de la nostra gent.

Pujar al principi de la pàgina