Filtrar esdeveniments
Escrit PP març de 2017: "Augment de robatoris"
 
Versió per imprimir
 • ppMalauradament la inseguretat i els robatoris augmenten dia a dia sense que s'hi posi aturador. Francisco no ho vol reconèixer, i això més lluny d'arreglar-ho, ho empitjora cada cop més.

  El Partit Popular demana amb caràcter d'urgència una nova audiència pública, acollint-nos a la promesa feta per alcaldia l'any passat.  Promeses que reiteradament aquest govern incompleix. Se'ns va prometre una reunió per explicar-nos els plantejaments del seu equip envers la seguretat del poble. Res. Se'ns va prometre fer-nos arribar els informes policials (degudament retallats per no vulnerar la Llei de Protecció de Dades), especialment els referents als robatoris. Res                                                    

  Si volem quelcom de l'Ajuntament tot ha d'anar via instància, amb una resposta que gira entorn mínim dels 5 mesos, si se'ns respon. En més d'una ocasió, Francisco ha manifestat que reduirà aquest temps. Res de res. La veritat és que ajudar als nostres veïns se'ns fa força difícil, encara que això no ens aturarà sota cap circumstància.

  Com que no vol fer palès la seva ineficàcia en públic, i davant el temor que els mitjans de comunicació demostrin que el seu és un govern trontolla davant els problemes reals, en lloc de fer l'Audiència Pública promesa, s'ha inventat 6 mini reunions per barris, amb la ferma intenció de reduir el impacte de la crítica i tenir sota control la situació amb el veïnat.

  Creiem oportú fer ambdues tipologies de reunió!  Una per poder parlar de les diferents problemàtiques als barris, i l'altre monogràfica i general pel poble referent a la seguretat.                                                

  A més és imprescindible que es reculli acta de totes aquestes reunions i es facin públiques. Els veïns d'Alella hem de saber el que pensen o el que pateixen la resta. És impossible ser solidari i participatiu des del desconeixement.

  Continuarem lluitant per conèixer punt per punt les realitats del nostre poble, i així demostrar d'una vegada per totes la gran mentida d'un govern que només sap emmascarar-se sota la bandera de la independència per no respondre les preguntes incòmodes de la seva gestió que fa el Partit Popular.

Pujar al principi de la pàgina