Filtrar esdeveniments
Escrit CDC setembre. "El dia de la marmota"
 
Versió per imprimir
  • Logo convergentsEstem fent l'escrit el 15 d'agost. Per poder llegir El Full abans de la Festa la Verema, l'edició ha d'estar tancada abans del 22 d'Agost. Això serveix per a què es puguin revisar els escrits dels grups municipals, no sigui cas que diguem quelcom inapropiat i no doni temps a censurar-ho. Res de nou.

    Estem en el nostre dia de la marmota particular. Vam passar la Festa Major sense pena ni glòria. No estem en època electoral i per tant no paga la pena desenvolupar noves idees que facin més atractiva la nostra festa. És obvi que hi ha tradicions a preservar, però aquelles activitats que han perdut assistència han de ser actualitzades o bé canviades.  El resultat de no fer res es va traduir en una baixíssima participació i amb una forta preocupació generalitzada de com interpreten alguns o algunes el que ha de ser la nit jove. De moment aquesta destaca per una baixa participació dels joves locals i on els actes vandàlics dels vinguts d'arreu, les seves borratxeres i els actes incívics es prodiguen sense que el nostre govern no faci absolutament res. El  govern té la seva particular manera de desconnectar de la realitat, un fet que es repeteix constantment  i que va en detriment de la bona convivència que es viu en el nostre poble.

    La Festa de la Verema va pel mateix camí, tant, que avui que estem fent aquest escrit, el cartell de la Verema continua sent el de l'any passat. De fet, la sensació és que per a què canviar si es farà el mateix. A primers de setembre i a corre-cuita, veurem la nova proposta que de ben poc servirà com a mitjà publicitari. La  realitat dibuixa una desídia i una mancança d'idees esfereïdora.

    Ja fa temps que la nostra festa ha deixat de ser-ho. Els que hi vivim no hi trobem cap mena d'al·licient en participar d'un model caduc i en el que, en les últimes edicions, es viuen els actes incívics sense que es posi remei. El govern desestima sistemàticament posar solucions als greus problemes que viuen els comerços de la Plaça Antoni Pujadas (la del Sorli) i els que hi habiten. És llastimós no poder portar una vida normal perquè una colla de cretins es dedica a pixar els portals o trencar ampolles de vidre i mobiliari urbà, i tot això amb la mirada a un altre costat d'un equip de govern més dedicat a contractacions d'obra pública, diguem-ne, “poc convencional”.

    El nostre desig seria que gaudiu de la propera Festa de la Verema, però amb què no la patiu, aquest grup n'estarà molt feliç.

Pujar al principi de la pàgina