Filtrar esdeveniments
Escrit CDC gener de 2017. "Partit Demòcrata a Alella"
 
Versió per imprimir
  • Logo convergents

    En el proper Ple del mes de gener, el grup de Convergència sol·licitarà el canvi de nom pel de Partit Demòcrata Europeu Català, reflectint-ne la nova realitat del grup municipal i el que sens dubte és una nova eina política per Alella i pel nostre País.

    Han estat molts els canvis. El  13 de desembre es va escollir una nova direcció al Comitè Local, on va ser escollit l'Eudald Lluis com a president de la secció local. Alellenc de naixement, arrelat al nostre poble i de fermes conviccions demòcrates, ha aconseguit rodejar-se d'un nou equip en el que la nostra assemblea va dipositar la més absoluta confiança. Un equip en el que aposta directament per obrir el partit a la ciutadania, negant així els grups tancats i que estan d'esquena a la realitat social que vivim. L'equip de l'Eudald buscarà la millor manera de servir als veïns des dels valors que conformen el Partit Demòcrata, en un any en que el President de Catalunya ha deixat clar que votarem per la nostra independència.

    Tenim il·lusió, tenim les idees clares i una ferma voluntat de servir al nostre poble. Volem que el 2.017 sigui l'any de la nostra independència com a País. En que les injustícies socials siguin cada cop menors. En que els valors de l'esforç, el treball i la cooperació arrelin entre tots nosaltres. Perquè volem una Catalunya millor, i una Alella capdavantera en aquests valors.

Pujar al principi de la pàgina