Filtrar esdeveniments
Escrit PDeCAT juny de 2017: "El nom del Casal"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCAT

    Iniciem en aquest mes de juny un procés participatiu per definir un nom que ja existia, el del Casal en el nou equipament cultural.

    Hem de recordar que gràcies a la generositat del Casal d'Alella en cedir la seva propietat,  el nostre poble disposarà d'un equipament socio-cultural al qual se li podrà treure un gran rendiment. Discutir ara el nom de l'equipament mitjançant aquest procés, no deixa de ser un acte de desagraïment impropi de qui governa i injust per a qui de bona fe va creure que hi haurien coses inalterables i innegociables.

    Els processos participatius ens haurien de servir per coses de calat, com decidir sobre partides específiques del pressupost (nosaltres  explicàvem com en el nostre programa electoral), què ens agradaria poder fer al nostre barri, quins projectes socials hauríem de participar-hi, etc. Obrir un procés participatiu per votar el nom del Casal, és si més no, una deslleialtat que el col·lectiu no es mereix sota cap circumstancia.

    D'altra banda continuem sense rebre informació sobre les ocupacions a Alella. Els veïns i veïnes afectades queden perplexes davant l'actitud passiva de la nostra administració. Si bé som coneixedors que l'actual legislació provoca situacions incomprensibles que premien al delinqüent i castiguen al ciutadà, els Ajuntaments tenen la potestat de posar les coses difícils als qui volen viure al marge de la llei i fora de les normes de convivència. Davant aquesta xacra, la nostra policia i el nostre govern han de fer pressió. Pressió continua, diària si cal, per no acabar assumint el que indubtablement no és normal ni acceptable. Alella no pot ser refugi d'aquells elements que no comparteixen les normes establertes per tothom. Encetem doncs la segona part del mandat tristament desinformats i jugant a la participació en allò que no cal.

Pujar al principi de la pàgina