X
Avis serveis AOC
Filtrar esdeveniments
Escrit PDeCAT de novembre de 2018: "La nostra policia també és imatge d'Alella"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCAT

    El cos policial forma part de la imatge que dona l'administració a la ciutadania. Una policia adequadament gestionada és imprescindible per garantir una convivència exemplar, ja que davant dels problemes, els agents saben com actuar, fent tasques de prevenció la majoria de vegades i resolent els conflictes amb les seves intervencions.

    És per això que resulta imprescindible tenir un cos policial que compleixi els següents requisits:

    1. Un cos amb el nombre suficient d'agents que permeti donar cobertura a les necessitats del poble.

    2. Un cos amb agents que disposin de la formació necessària pel desenvolupament de les seves tasques.

    3. Un cos policial que disposi de les eines imprescindibles per desenvolupar la seva feina.

    4. I per últim, i no menys important, els responsables polítics  del cos policial han de ser capaços de dur a terme polítiques de motivació i recolzament a aquells professionals que han de vetllar per la nostra seguretat i no deixar-los sense directrius concretes del que han de fer i del que han de prioritzar.

    Malauradament res es compleix en la nostra policia. Els nostres agents es troben en una precària situació laboral en molts aspectes. No en són suficients. Un mes després de quedar-nos sense servei per la nit i per primer cop en 35 anys, hores d'ara el problema per incorporar nous agents no s'ha resolt. Això podria provocar noves aturades de servei, una situació realment negligent per part del govern.

    La política de deixadesa que practica el govern d'Alella envers la solució al greu problema que pateix el nostre cos policial no fa més que agreujar una situació que té diverses solucions, totes elles possibles en disposar de recursos econòmics i diferents maneres legals per aconseguir-ho. No valen excuses.

    Amb la nostra seguretat no es juga. I amb la nostra imatge tampoc.

Pujar al principi de la pàgina