X
Emergència sequera
Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A octubre de 2015. "Diàleg"
 
Versió per imprimir
  • gda

    Durant l'acte inaugural de la Verema tres grups a l'oposició vam voler mostrar la nostra unitat respecte a l'actitud i les formes emprades per l'Alcalde des de l'inici d'aquest nou mandat, el seu quart mandat.

    Quatre regidors, Mercè Marzo i Josep Bardés per Gent d'Alella, Esteve García-Ossorio per CDC i Annerose Bloss per PP, vam subscriure un manifest per explicar l'actitud de constant menysteniment institucional i personal de l'Alcalde cap aquests regidors i vàrem decidir no estar presents durant el discurs de l'Andreu Francisco en l'acte oficial d'inauguració de la Verema, a la plaça de l'Ajuntament.

    Des de les eleccions, l'Alcalde ha convocat una única Junta de Portaveus, la prèvia al Ple d'Organització que fixa el cartipàs i els sous dels electes i en la que ens va anunciar el trasllat fora de l'edifici de l'Ajuntament dels despatxos de l'oposició. Aquesta “expulsió” és d'un gran simbolisme, com ho és també el fet que no hagi tornat a convocar tots els grups municipals des del 2 de juliol o que no hagi contestat el nostre manifest de fa un mes.

    És aquesta manca de diàleg i de confiança el que fa del tot inviable l'exercici sa i autèntic de democràcia al nostre poble. I davant aquesta situació, i de la contínua manca de resposta als suggeriments i a les propostes, tres grups tan diferents ens hem posat d'acord. Des del nostre punt de vista, aquest acord és una invitació al diàleg que podria tenir un resultat molt positiu per al poble, com va passar amb la campanya per aturar el macro Casal de 7,3 milions d'euros. I res més que una invitació al diàleg, perquè el vot de cadascú de nosaltres al Ple és sobirà i així ho estem expressant en cada ple.

Pujar al principi de la pàgina