Escrit ERC+SxA gener de 2019. "Visió i futur per Alella"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxA

    Arribem a final d'any amb molts projectes treballats que, amb un important esforç final, reben l'empenta necessària per poder esdevenir realitat. Com en tota organització regida per un exercici comptable, el final d'any es tradueix en darrera oportunitat per algunes inversions que depenen del pressupost anual. Nosaltres treballem sempre fins al darrer moment, no deixem que res que depengui del nostre esforç es perdi pel camí. Entenem que aquesta és la nostra responsabilitat: la millora continua del nostre poble, treballar el present per fer possible un millor futur per Alella.

    Entre d'altres actuacions que haurem fet possible el darrer trimestre, hi ha la millora al Parc de Can Sors, les obres al carrer Canonge-La Font, la substitució de la gespa artificial i l'enllumenat del Camp, també aprovarem abans d'acabar l'any la licitació del Tram A de la Riera, és a dir, treure a concurs la construcció de la necessària passarel·la que connecti a peu, i de manera segura, el centre del poble amb el Camp (i més endavant, amb Alella Parc).

    A banda, i gràcies a aquesta actuació, també sortirà beneficiada la Pista d'Atletisme, on s'instal·larà gespa artificial reaprofitada a la zona central i es refarà tot el terra de la pista actualment en mal estat.

    També serà possible la creació d'un nou parc de cal·listènia (exercici físic a la via pública) així com d'un nou tancat de fusta per l’àrea de contenidors de la zona d'Antoni Pujadas, la millorar l'enllumenat exterior del Pavelló, del parc de Gaudí i de la zona verda de Via Gandesa, i la dotació d'un nou sistema de sonorització del pati de l'Escola Fabra.
    A més a més, com sempre pensem en el futur del nostre poble hem reforçat la partida d'estudis per encarregar diferents projectes de millora de la via urbana als barris.

    Present i futur. Ara farà ja mig any que vam anunciar que en Marc Almendro agafa el relleu de l'Andreu Francisco al capdavant de la nostra candidatura. I “agafa el relleu” perquè es tracta d'una continuïtat renovada per garantir el model de poble que hem creat després de més de quinze anys de responsabilitat.
    Fa mesos que treballem en la continuïtat renovada del projecte. Per això, entre d'altres, acabem de realitzar dues sessions obertes a la participació de diferents persones del poble que ens han aportat diferents idees, propostes i reflexions.

Pujar al principi de la pàgina