This page in english Esta página en castellano Aquesta pàgina en català
Turisme
 
Diumenges de Vins. Enotast

Cinc anys després de la seva posada en marxa, l'Enotast canvia de rumb i es posa al dia, reconvertit en “Diumenges de Vins”, per tal d´atreure més públic de dins i fora del municipi i situar Alella en un punt de trobada de l'enoturisme a Catalunya. Serà l'últim diumenge de cada mes i s'avança una hora l'inici de l'activitat, de 13 a 12h, per tal de facilitar l'assistència del públic, tant pel que fa al dia festiu com per un horari més adient perquè finalitzi amb temps per fer l'àpat a casa o al restaurant. L'Enotast és una activitat reduïda a un màxim de 40 persones, per tal que es pugui gaudir amb comoditat dels vins, els maridatges i de les explicacions dels sommeliers que dinamitzen cada sessió. 

Coincidint amb la sessió d'Enotast també es realiza el Mostast, un taller per a infants de 3 a 12 anys en el qual s'intenta transmetre la cultura del vi, mitjançant un tast de most i manualitats relacionades amb la viticultura. 

Les entrades a l'Enotast i el Mostast es poden adquirir de forma anticipada des d'aquest ENLLAÇ


Enotast

Fulletó  Fulletó

PREU: 8 euros per Enotast.

PER A MÉS INFORMACIÓ: Oficina de Turisme 93 555 46 50 alella.ofturisme@alella.cat

Nom  

Febrer enotast

Diumenge 24 de febrer del 2019. Diumenges de Vins. Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Deixeu-vos seduir per dos vins singulars del celler Can Roda amb un exquisit brunch. Un moment ideal per endinsar-vos en la seva història i descobrir els matisos dels vins nascuts a la contrada del Vallès.

Sommelier: Rebeca Ruiz

Vins: Escumós Brut Nature (Can Roda) i Merlot Cabernet Criança (Can Roda)

Mardiatge Km 0: Dolç i salat 

De 12 a 13.30h

Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 8 euros. Compra d'entrades en aquest enllaç

I per als infants a la mateixa hora fem Diumenges de Most. Mostast: 'Calendari de pagès'. Tradicionalment aquest calendari ens donava múltiples consells, com per exemple, què plantar en cada moment. Els més petits es divertiran fent el seu propi calendari on hi marcaran les dates més importants: Reis, Carnestoltes, aniversaris i vacances. A més, seguint els consells del calendari, plantaran un planter que s'enduran a casa. Tota això mentre aprenen diferents refranys del camp. 

Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 4 euros. Compra d'entrades en aquest enllaç

Més informació alella.ofturisme@alella.cat

Març enotast

Diumenge 31 de març de 2019. Diumenges de Vins. Enotast: La Quaresma al territori

Sommelier: Mercè Vizern

Vins: 3 de Testuan i La Besàvia (Els Bardissots)

Maridatge Km 0: Brandada i xocolata

Gaudiu el plaer de conèixer el que ens ofereix el territori DO Alella. Dos vins elaborats per la sinèrgia entre persones i vinyes, acompanyats de les cracions d'Íssim by Sandra Palazón i la vermuteria Xavi Estrany. 

Preu: 8 euros 

De 12 a 13.30h

Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 8 euros. Compra d'entrades en aquest enllaç

I a la mateixa hora per als infants Diumenges de Most. Mostast. Quina hora és?

Maridatge Km0: Pa i xocolata

A moltes de les façanes de les cases de pagès d'Alella hi ha rellotges de sol. Sabeu com funcionen? Els petits de la casa descobriran el seu funcionament i en construiran un per endur-se'l a casa.