Educaciķ

Els Juliols"La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivčncia?", és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l'Ajuntament d'Alella amb la colˇlaboraciķ de la Universitat de Barcelona, que es farā del 10 al 14 de juliol.  L'Ajuntament convoca quinze beques per poder assistir al curs que es podran solˇlicitar fins al 15 de juny. 

Festival de Dansa

El Festival de final de curs de l'Escola de Dansa es farā el 10 de juny, a les 18h, al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme del 18 de maig a l'1 de juny amb una limitaciķ de 5 entrades per persona. En cas que quedin entrades, es farā un segon torn de venda del 2 al 9 de juny, sense limitaciķ del número d'entrades.

Adrenalina de l'Estiu primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu que s’organitzen a Alella. Per segon any, l’Ajuntament ha recopilat l’oferta pública i privada que s’organitza al municipi perquč els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars. Les ofertes que poden consultar des de l’enllaį www.alella.cat/casalsestiu del web municipal. 

Els PinyonsDel 2 al 12 de maig es fan les preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons.  Cal presentar la solˇlicitud que trobareu a www.alella.cat/elspinyons, amb la resta de documentaciķ requerida la mateixa la llar d’infants. Les matriculacions es faran del 29 de maig al 9 de juny. 

Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa

Més de 120 persones han assistit a les Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa celebrades del 9 a l'11 de novembre. Han estat tres tardes d'intens i interessant treball, amb pončncies,  tallers i  taules d’experičncies. A les sessions ha assistit un públic molt variat, tot i que cal remarcar la participaciķ de docents i membres d’equips directius tant dels centres educatius d’Alella com de diferents municipis del Maresme.

X Jornades Ferrer i GuārdiaMés d'un centenar de persones s'han inscrit a alguna de les sessions de les 9es Jornades Ferrer i Guārdia d’innovaciķ educativa, que l'Ajuntament recupera enguany després d’un parčntesi de quatre anys. En aquesta desena ediciķ les Jornades abordaran de ple la temātica per a la qual van ser creades: les tendčncies de canvi i innovaciķ educativa. L’assistčncia a les sessions és gratuīta. Les sessions es desenvoluparan a la Sala d'Actes de l'Institut durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h. 

PFIDel 15 al 26 de maig s'obre el termini per presentar solˇlicituds per al curs 2017-2018 als dos perfils professionals del Programa de Formaciķ i Inserciķ del Pla de Transiciķ al Treball del Baix Maresme que promouen des de fa quatre anys els ajuntaments d'Alella, Montgat i Tiana per afavorir la inserciķ professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundāria obligatōria (ESO) i volen formar-se en una professiķ.