Educaciķ

CFA-Espai Actiu Curs 2017-2018El Centre de Formaciķ d'Adults-Espai Actiu segueix oferint cursos de formaciķ contínua per adults, amb una clara vocaciķ de millorar el perfil professional i l'ocupabilitat a través dels cursos que s'hi imparteixen. Enguany s'impulsen els cursos per assolir les competčncies bāsiques en llengua estrangera. Les inscripcions es fan del 19 al 29 de juny a les antigues Escoles Fabra. Les persones preinscrites hauran de formalitzar la matrícula del 4 al 14 de setembre.

Els Juliols"La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivčncia?", és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l'Ajuntament d'Alella amb la colˇlaboraciķ de la Universitat de Barcelona, que es farā del 10 al 14 de juliol.  L'Ajuntament convoca quinze beques per poder assistir al curs que es podran solˇlicitar fins al 15 de juny. 

X Jornades Ferrer i GuārdiaMés d'un centenar de persones s'han inscrit a alguna de les sessions de les 9es Jornades Ferrer i Guārdia d’innovaciķ educativa, que l'Ajuntament recupera enguany després d’un parčntesi de quatre anys. En aquesta desena ediciķ les Jornades abordaran de ple la temātica per a la qual van ser creades: les tendčncies de canvi i innovaciķ educativa. L’assistčncia a les sessions és gratuīta. Les sessions es desenvoluparan a la Sala d'Actes de l'Institut durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.