Educació
Dijous, 20 d'abril - 5 h tarda
La llar d´infants municipal Els Pinyons torna a obrir els patis a les famíles. Com ja va fer l'any passat, el centre obrirà un dos cops al mes el pati a les famílies amb infants de 0 a 6 anys perquè grans i petits puguin gaudir d´aquest espai en temps de primavera i compartir-lo amb altres famílies del municipi. Serà els dies 19 i 26 d'abril i 

Preinscripcions a les escolesDel 23 de març al 4 d’abril, ambdós inclosos, es fan les preinscripcions al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) i educació secundària obligatòria (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO) als centres públics.

Escola La SerretaEls centres educatius d’Alella han programat jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i els seus projectes educatius, perquè les famílies puguin triar escola per als seus fills i filles de cara al curs vinent. Les preinscripcions per al segon cicle d'infantil, primària i secundària es poden fer del 23 de març al 4 d'abril.

Acte per la PauMés de 300 alumnes en representació dels 7 centres educatius d'Alella han participat aquest divendres, 3 de febrer, en un acte conjunt i simbòlic per celebrar el Dia escola de la No-Violència i la Pau. Els nens i nenes han recitat poemes a favor de la pau i la convivència i han cantat una cançó que han preparat durant els darrers dies a les escoles.

Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d'Innovació Educativa

Més de 120 persones han assistit a les Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d'Innovació Educativa celebrades del 9 a l'11 de novembre. Han estat tres tardes d'intens i interessant treball, amb ponències,  tallers i  taules d’experiències. A les sessions ha assistit un públic molt variat, tot i que cal remarcar la participació de docents i membres d’equips directius tant dels centres educatius d’Alella com de diferents municipis del Maresme.

X Jornades Ferrer i GuàrdiaMés d'un centenar de persones s'han inscrit a alguna de les sessions de les 9es Jornades Ferrer i Guàrdia d’innovació educativa, que l'Ajuntament recupera enguany després d’un parèntesi de quatre anys. En aquesta desena edició les Jornades abordaran de ple la temàtica per a la qual van ser creades: les tendències de canvi i innovació educativa. L’assistència a les sessions és gratuïta. Les sessions es desenvoluparan a la Sala d'Actes de l'Institut durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.