Notícies
Publicat el 22 de juny de 201822.06.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament enllesteix les obres d'arranjament de la zona verda del Rost
Els treballs han permès de millorar les escales i el camí d'accés de vianants i també la imatge general d'aquest espai

Zona verda del RostL’Ajuntament ha enllestit aquesta setmana les obres d’arranjament de la zona verda del Rost. Es tracta d’un espai molt utilitzat per accedir a la zona d’educativa del Bosquet que ha estat adequat amb una doble finalitat, millorar l’accessibilitat i també la seva imatge general. 

Entre d’altres actuacions, s’han reparat els graons de l’escala de pedra i els murs, s’han fet moviments de terra per suavitzar la pendent, s’ha pavimentat el camí de vianants, s’han renovat les baranes i s’han instal·lat de noves al llarg del recorregut. A més, s’han realitzat treballs de jardineria i neteja de la vegetació i s’han col·locat tanques de fusta, definint dues plataformes d’estada i de mirador a la zona de sorra, i s’ha millorat l’enllumenat. 

Aprofitant aquesta actuació també s’ha ampliat la vorera i s’ha pavimentat el carrer del Rost, i s’han fet millores en el sistema de recollida d’aigües pluvials en el carrer Gurri. El cost total de l’actuació, que es va iniciar a mitjan març,  supera els 40.000 euros.

Zona verda del RostZona verda del RostZona verda del RostZona verda del Rost
Zona verda del RostZona verda del RostZona verda del RostZona verda del Rost
Zona verda del RostZona verda del RostZona verda del Rost
Incidencies viàries
Pujar al principi de la pàgina