Notícies
Publicat el 15 de juny de 201815.06.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella celebrarà el 21 de juny la jornada de l'alliberament LGTBI

LGTBIEl 28 de juny és el dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI). Alella ho celebrarà el dia 21 de juny a partir de les 19.30h amb la performance “Desig per (z)ones”, a càrrec de Mireia Chalamanch i Mireia Zantop. L’acció neix per donar visibilitat a la diversitat de la vivència sexual a través d’una instal·lació col·lectiva.

A les 21.30h hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Transamerica. Les activitats es faran a la Plaça de l’Ajuntament, són gratuïtes i hi haurà servei de crispetes.

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia també participa en aquesta jornada amb un aparador cultural i una guia de recursos sobre el tema.

19.30h Plaça de l’Ajuntament
Jornades LGTBI.

De 19:30h a 21:30h: Performance “Desig per(z)ones” 

Acció performativa de Mireia Chalamanch i Mireia Zantop. L’acció neix per donar visibilitat a la diversitat de la vivència sexual a través d’una instal·lació col·lectiva que pretén expressar allò que està silenciat i envoltat de prejudicis i tabús. L’objectiu principal és que qualsevol forma de sentir pugui ser comunicada a través d’algunes o totes les zones creades per a aquesta finalitat durant la performance.

A partir de les 21h: Servei de crispetes.

A les 21:30h: Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Transamerica a la Plaça de l’Ajuntament

Comèdia d’Estats Units del 2005. La vida d’una dona transsexual experimenta un gir insòlit al esbrinar que abans de la seva operació de canvi de sexe va tenir un full, un adolescent que es troba vagant pels carrers de Nova York.

2005: 2 nominacions als Oscar per millor actriu i cançó original.

2005: Globus d’Or per millor actriu. I nominació per cançó original.

2005: National Board of Review per millor actriu.

2005: Festival de Tribeca per millor actriu.

2005: 2 nominacions Critics' Choice Awards per millor actriu i cançó original.

2005: Premis Independent Spirit per millor actriu i millor guió

Pujar al principi de la pàgina