Notícies
Alella celebrarā el 21 de juny la jornada de l'alliberament LGTBI

LGTBIEl 28 de juny és el dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI). Alella ho celebrarā el dia 21 de juny a partir de les 19.30h amb la performance “Desig per (z)ones”, a cārrec de Mireia Chalamanch i Mireia Zantop. L’acciķ neix per donar visibilitat a la diversitat de la vivčncia sexual a través d’una instalˇlaciķ colˇlectiva.

A les 21.30h hi haurā cinema a la fresca amb la projecciķ de la pelˇlícula Transamerica. Les activitats es faran a la Plaįa de l’Ajuntament, sķn gratuītes i hi haurā servei de crispetes.

La Biblioteca Ferrer i Guārdia també participa en aquesta jornada amb un aparador cultural i una guia de recursos sobre el tema.

19.30h Plaįa de l’Ajuntament
Jornades LGTBI.

De 19:30h a 21:30h: Performance “Desig per(z)ones” 

Acciķ performativa de Mireia Chalamanch i Mireia Zantop. L’acciķ neix per donar visibilitat a la diversitat de la vivčncia sexual a través d’una instalˇlaciķ colˇlectiva que pretén expressar allō que estā silenciat i envoltat de prejudicis i tabús. L’objectiu principal és que qualsevol forma de sentir pugui ser comunicada a través d’algunes o totes les zones creades per a aquesta finalitat durant la performance.

A partir de les 21h: Servei de crispetes.

A les 21:30h: Cinema a la fresca amb la projecciķ de la pelˇlícula Transamerica a la Plaįa de l’Ajuntament

Comčdia d’Estats Units del 2005. La vida d’una dona transsexual experimenta un gir insōlit al esbrinar que abans de la seva operaciķ de canvi de sexe va tenir un full, un adolescent que es troba vagant pels carrers de Nova York.

2005: 2 nominacions als Oscar per millor actriu i canįķ original.

2005: Globus d’Or per millor actriu. I nominaciķ per canįķ original.

2005: National Board of Review per millor actriu.

2005: Festival de Tribeca per millor actriu.

2005: 2 nominacions Critics' Choice Awards per millor actriu i canįķ original.

2005: Premis Independent Spirit per millor actriu i millor guiķ

Informaciķ publicada el 15 de juny de 2018