Notícies
L'Ajuntament subvenciona els habitatges que s'integrin a la borsa de mediaciķ de lloguer
Les bases de la convocatōria també estableixen ajuts per al lloguer als joves menors de 36 anys que lloguin un pis de la borsa de mediaciķ

Panorāmica AlellaDes de l’1 de juny i fins al 31 de desembre els propietaris i propietāries d’habitatges buits que s’integrin a la borsa de mediaciķ de lloguer del Consell Comarcal del Maresme podran acollir-se a la convocatōria d’ajuts aprovada per l’Ajuntament. Sķn ajuts d’un māxim de 1.000€ destinats a fer la posada a punt dels habitatges: fer l’adequaciķ d’elements i arranjaments o petites reformes per garantir l’habitabilitat de l’immoble, tramitar la cčdula d’habitabilitat, el certificat d’eficičncia energčtica i l’alta dels subministraments. A canvi, els propietaris s’han de comprometre a mantenir el pis durant un termini mínim de tres anys a la Borsa de Mediaciķ de lloguer del Maresme.

Les bases de la convocatōria, que es van aprovar per la Junta de Govern Local el 15 de febrer, també contemplen una segona línia de subvencions per al lloguer als joves empadronats a Alella, menors de 36 anys, que formalitzin un contracte d’arrendament al municipi mitjanįant la Borsa de Mediaciķ del Consell Comarcal del Maresme. Per poder accedir a aquest ajuts cal tenir uns ingressos inferiors a tres vegades l’IPREM (22.365,42€),  quan el solˇlicitant és un sol membre de la unitat familiar,  i caldrā afegir un IPREM (7.455,14€) més per cada membre addicional. La quantia de la subvenciķ es fixarā en funciķ de l’import del primer mes de lloguer amb un māxim que no excedirā dels 900€.

Consulteu la convocatōria en aquest enllaį 

Informaciķ publicada el 8 de juny de 2018