Notícies
Publicat el 8 de juny de 201808.06.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament subvenciona els habitatges que s'integrin a la borsa de mediació de lloguer
Les bases de la convocatòria també estableixen ajuts per al lloguer als joves menors de 36 anys que lloguin un pis de la borsa de mediació

Panoràmica AlellaDes de l’1 de juny i fins al 31 de desembre els propietaris i propietàries d’habitatges buits que s’integrin a la borsa de mediació de lloguer del Consell Comarcal del Maresme podran acollir-se a la convocatòria d’ajuts aprovada per l’Ajuntament. Són ajuts d’un màxim de 1.000€ destinats a fer la posada a punt dels habitatges: fer l’adequació d’elements i arranjaments o petites reformes per garantir l’habitabilitat de l’immoble, tramitar la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i l’alta dels subministraments. A canvi, els propietaris s’han de comprometre a mantenir el pis durant un termini mínim de tres anys a la Borsa de Mediació de lloguer del Maresme.

Les bases de la convocatòria, que es van aprovar per la Junta de Govern Local el 15 de febrer, també contemplen una segona línia de subvencions per al lloguer als joves empadronats a Alella, menors de 36 anys, que formalitzin un contracte d’arrendament al municipi mitjançant la Borsa de Mediació del Consell Comarcal del Maresme. Per poder accedir a aquest ajuts cal tenir uns ingressos inferiors a tres vegades l’IPREM (22.365,42€),  quan el sol·licitant és un sol membre de la unitat familiar,  i caldrà afegir un IPREM (7.455,14€) més per cada membre addicional. La quantia de la subvenció es fixarà en funció de l’import del primer mes de lloguer amb un màxim que no excedirà dels 900€.

Consulteu la convocatòria en aquest enllaç 

Pujar al principi de la pàgina