Notícies
Enoturisme solidari
El Consorci de Promociķ Enoturística del Territori DO Alella organitza la 1a Jornada Enosolidāria DO Alella dedicada a la lluita contra l´ELA.

Diada enosolidāria. ActivitatsEnoturisme amb sensibilitat social. Aquest és el leitmotiv de la nova iniciativa que promou el Consorci de Promociķ Enoturística del Territori DO Alella: la Diada Enosolidāria. El dia central serā el 16 de juny, tot i que hi ha activitats relacionades des de l'1 al 17 de juny. Amb el lema Fes un gest per l'ELA, aquesta primera ediciķ estā dedicada a recaptar fons per a la Fundaciķ Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotrōfica (ELA) Miquel Valls i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia minoritāria i terrible. 

La cultura vinícola és el fil conductor del programa d’aquesta diada solidāria, organitzada amb vocaciķ festiva i participativa, oberta a tothom, i que girarā entorn el vi, la gastronomia i el territori. Per dur-la a terme el Consorci compta amb la implicaciķ dels municipis i membres associats a la Ruta del Vi DO Alella: cellers, restaurants, bars, hotels, botigues de vins, guies i sommeliers, ajuntaments i oficines de turisme…

Tots els membres de la Ruta disposaran d’una guardiola solidāria amb un punt informatiu sobre la Diada i la Fundaciķ Miquel Valls. L’Oficina de Turisme d’Alella ja en disposa d’una des de fa setmanes perquč la ciutadania faci una donaciķ voluntāria a canvi de la Guia d’Enoturisme de la DO Alella de Lluís Tolosa. Els cellers oferiran una activitat enoturística especial, els restaurants hi dedicaran un espai als seus menús, alguns bars oferiran la tapa solidāria, i diferents municipis organitzen activitats populars. 


Enotast i Festival d’Estiu 

A més de recollir diners amb la guardiola de l’Oficina de Turisme, l’Ajuntament d’Alella també participa a la diada solidāria dedicant un Enotast a recaptar fons i s’instalˇlarā un punt informatiu amb servei de copes de vi durant la retransmissiķ de l’ōpera Manon Lescaut,  del Liceu a la Fresca, que es farā el 16 de juny a la Plaįa de l’Ajuntament dins del programa del Festival d’Estiu. 

Podeu consultar totes les activitats programades en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 28 de maig de 2018