Notícies
El 30 de juny finalitza el termini per resoldre de forma gratuīta les afectacions de la xarxa 4G a la recepciķ de la TDT
Si alguna persona té incidčncies a la TDT cal ho comuniqui a Llega800 al telčfon gratuīt

Llega800

El proper 30 de juny finalitza definitivament el termini per poder solˇlicitar de forma gratuīta les actuacions  tčcniques necessāries per poder resoldre les possible afectacions que la instalˇlaciķ de la xarxa 4G pugui ocasionar a la recepciķ de la Televisiķ Digital Terrestres (TDT), segons ha comunicat l’empresa encarregada del desplegament Llega800 a l’Ajuntament. Si alguna persona d’Alella estā afectada per aquestes incidčncies, només cal que truqui al telčfon gratuīt  900833999 que la companyia ha posat a disposiciķ dels usuaris i usuāries per tal de comunicar incidčncies.

Aquesta tecnologia que es va comenar a instalˇlar a Alella a finals de 2017 suposa una millora en la velocitat d’Internet en mobilitat, per exemple, les baixades i pujades de vídeos seran molt més rāpides, i proporciona una millor cobertura a l’interior dels edificis. A més, la 4G a la banda de 800 MHz assoleix una major cobertura geogrāfica, per la qual cosa millorarā el servei a les poblacions de menor mida i a les zones rurals.

Segons la normativa que regula aquest procés, el termini per solˇlicitar les actuacions gratuītes en cas d’afectaciķ a la TDT és de sis mesos des de la posada en marxa del servei de les estacions de telefoni a mōbil. Tot i que aquest termini ja ha venįut, l’empresa ha allargat fins al 30 de juny el termini per solˇlicitar la resoluciķ d’incidčncies sense cost pels usuaris i usuāries. 

Més informaciķ al telčfon d’assistčncia  o a la pāgina web https://www.llega800.es/ 

Informaciķ publicada el 8 de juny de 2018