Notícies
Canvis al cartipās municipal
Marc Almendro assumeix la 1a tinenįa d'alcaldia i les regidories d'Administraciķ, Hisenda, Transparčncia, Esports i Participaciķ Ciutadana; Laura Ribalaiga afegeix Salut Pública a l'ārea de Serveis a les Persones i Anna Alfaro s'incorpora a Comunicaciķ

Marc AlmendroMarc Almendro Campillo va prendre possessiķ del seu cārrec com a regidor del grup municipal ERC+SxA en el Ple municipal celebrat el passat 26 d'abril, ocupant la plaįa que va deixar vacant Isabel Nonell, després de renunciar al seu cārrec per jubilaciķ el 15 de maį. Almendro torna a l'Ajuntament després d'un parčntesi de tres anys. Va ser regidor del mateix grup municipal entre 2011-2015. Durant aquest mandat va tenir delegades les ārees de Medi Ambient, Joventut i  Esports. A les darreres eleccions municipals de 2015 va ocupar el lloc número 8 a la candidatura d'ERC+SxA.

L’alcalde, Andreu Francisco, ha delegat en el regidor entrant les ārees d'Administraciķ, Hisenda, Transparčncia, Esports i Participaciķ Ciutadana. A més, el nou regidor ha passat a ocupar la primera tinenįa d’alcaldia, que fins ara tenia delegada Frederic Salas, que passa a ser 3r tinent d’alcalde. 

L’entrada de Marc Almendro a l’Ajuntament ha propiciat altres canvis al cartipās municipal: Frederic Salas deixa la regidoria de Participaciķ Ciutadana i assumeix la de responsable de la Festa de la Verema, a més de Festes i Cultura, que ja tenia. La regidora Anna Alfaro incorpora la regidoria de Comunicaciķ a les seves responsabilitats al capdavant d’Adolescčncia i Joventut i Equitat. La regidora Laura Ribalaiga suma Salut Pública a les seves carteres de Serveis a les Persones, que inclouen Serveis Socials, Ocupaciķ i Habitatge. 

L’alcalde manté les regidories d’Urbanisme, Civisme i Seguretat Ciutadana, Promociķ Turística i Emprenedoria, Comerį i Ocupaciķ. 

Ana Fernāndez es queda com fins ara al front de les ārees de Serveis Municipals i Via Pública, Obres Públiques i Mobilitat; i Teresa Vilarķ conserva les mateixes regidores de l’inici del mandat: Educaciķ, Medi Ambient i Cooperaciķ Internacional. 

Informaciķ publicada el 18 de maig de 2018