Notice: Undefined variable: trad_ulr in /var/lib/mynerva/9ajalella2018/aemet.php on line 898

Warning: Illegal string offset 'img' in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 681

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 681

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 681

Warning: Illegal string offset 'min' in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 685

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 685

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 685

Warning: Illegal string offset 'max' in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 686

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 686

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /dades/www/mynerva.net/ajalella/vars_web.php on line 686
Ajuntament d'Alella - Canvis al cartipàs municipal
Notícies
Publicat el 18 de maig de 201818.05.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Canvis al cartipàs municipal
Marc Almendro assumeix la 1a tinença d'alcaldia i les regidories d'Administració, Hisenda, Transparència, Esports i Participació Ciutadana; Laura Ribalaiga afegeix Salut Pública a l'àrea de Serveis a les Persones i Anna Alfaro s'incorpora a Comunicació

Marc AlmendroMarc Almendro Campillo va prendre possessió del seu càrrec com a regidor del grup municipal ERC+SxA en el Ple municipal celebrat el passat 26 d'abril, ocupant la plaça que va deixar vacant Isabel Nonell, després de renunciar al seu càrrec per jubilació el 15 de maç. Almendro torna a l'Ajuntament després d'un parèntesi de tres anys. Va ser regidor del mateix grup municipal entre 2011-2015. Durant aquest mandat va tenir delegades les àrees de Medi Ambient, Joventut i  Esports. A les darreres eleccions municipals de 2015 va ocupar el lloc número 8 a la candidatura d'ERC+SxA.

L’alcalde, Andreu Francisco, ha delegat en el regidor entrant les àrees d'Administració, Hisenda, Transparència, Esports i Participació Ciutadana. A més, el nou regidor ha passat a ocupar la primera tinença d’alcaldia, que fins ara tenia delegada Frederic Salas, que passa a ser 3r tinent d’alcalde. 

L’entrada de Marc Almendro a l’Ajuntament ha propiciat altres canvis al cartipàs municipal: Frederic Salas deixa la regidoria de Participació Ciutadana i assumeix la de responsable de la Festa de la Verema, a més de Festes i Cultura, que ja tenia. La regidora Anna Alfaro incorpora la regidoria de Comunicació a les seves responsabilitats al capdavant d’Adolescència i Joventut i Equitat. La regidora Laura Ribalaiga suma Salut Pública a les seves carteres de Serveis a les Persones, que inclouen Serveis Socials, Ocupació i Habitatge. 

L’alcalde manté les regidories d’Urbanisme, Civisme i Seguretat Ciutadana, Promoció Turística i Emprenedoria, Comerç i Ocupació. 

Ana Fernàndez es queda com fins ara al front de les àrees de Serveis Municipals i Via Pública, Obres Públiques i Mobilitat; i Teresa Vilaró conserva les mateixes regidores de l’inici del mandat: Educació, Medi Ambient i Cooperació Internacional. 

Pujar al principi de la pàgina