Notícies
Publicat l'11 de maig de 201811.05.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
A partir del 16 maig es poden adquirir de les entrades per a la cantata "Contes per telèfon"

Més d’una seixantena de cantaires de l’Escola Fabra, de Ressò i de la Coral Municipal d’Alella, acompanyats de l’orquestra de cambra del projecte “Alella viu la música” i músics col·laboradors, participaran en la cantata Contes per Telèfon que es farà el 26 de maig al teatre La Palma de Teià. 

Aquesta és una cantata participativa basada en el llibre del mateix nom de Gianni Rodari, famós escriptor i pedagog. Aquesta obra, un clàssic de la literatura infantil contemporània, està integrada per una sèrie de contes curts molt imaginatius i plens de  contingut. Emili Cuenca, autor i director de la cantata, n’ha seleccionat uns quants contes creant-ne la música i la lletra. La narració dels contes serà a càrrec de Mariona Casanovas.

Es faran dos concerts un a les 18h a càrrec dels alumnes de l'Escola Fabra i un altre a les 19.30h amb alumnes de Ressò i la Coral Municipal. 

Les entrades es poden recollir a partir del 16 de maig a l’Oficina de Turisme i es lliuraran per rigurós ordre d'arribada perquè les places són limitades. 

Pujar al principi de la pàgina