Escrit Gd'A maig de 2018. "Ni Casal, ni Camp de Fútbol ni res de nou a Can Comulada"

gda

Ja podem parlar d’escāndol amb el que estā passant amb la construcciķ del nou Casal. Ja portem més de 14 mesos de retard en les obres i ara l’Alcalde, amb la boca petita, diu que si tot va be estarā a punt a l’octubre. Quč es fa malament triant proveīdors que incompleixen totalment els terminis o que, directament, veuen impossible cumplir una licitaciķ, com va passar amb les obres d‘accessibilitat a l’edifici de l’ajuntament? O com estā passant amb el Camp de Fútbol, que tampoc s’ha acabat a l’abril, segon termini després de l’incompliment del propi Ajuntament que ha obligat el primer equip a entrenar i jugar a Badalona tota la temporada?

Lo del Casal perō és una altra lliga. Encara no estā clar si anirā endavant la licitaciķ de l’equipament tčcnic i de les cadires, sense les quals no tenim auditori ni podem programar esdeveniments. Tampoc com serā de transparent la designaciķ de la persona responsable de la coordinaciķ i gestiķ de l’equipament quan tot just al Ple d’abril s’ha aprovat la plaįa de tčcnic, imprescindible per a fer el procés de selecciķ interna.

Can Comulada. Dues curves en un accés viari sense bona visibilitat, curves tancades, una entrada a una urbanizaciķ important en la que viu molta gent, perquč fa molts anys que Alella ha deixat de ser un poble per a la segona residčncia. Fa molts anys que necessitem voreres, i marquesines d’autobús, i més parades, i un asfalt mínimament en condicions. En definitiva, una entrada al nucli a l’alįada de la resta del poble, en lloc d’una carretera perillosa d’una única vorera menjada literalment per les herbes.

Informaciķ publicada el 9 de maig de 2018