Notícies
Publicat el 25 d'abril de 201825.04.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
A tocar del 100% en transparència
Alella rep el seu sisè Segell Infoparticipa que reconeix la qualitat i la transparència dels webs municipals

Recollida infoparticipa 2017Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament d’Alella ha millorat els seus indicadors de transparència i ha revalidat amb un 98,8% -51 dels 52 indicadors avaluats-  el Segell Infoparticipa que reconeix la qualitat i la transparència dels webs municipals. Aquest distintiu l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. Alella és un dels 92 ajuntaments catalans (dels 947 analitzats) que ha obtingut el Segell.

En aquesta darrera avaluació s’ha millorat en més d’un 6 puntos els resultats de l’any anterior, quan es va aconseguir el distintiu amb un 92,31%, en complir 48 dels 52 indicadors establerts. 

El Segell InfoParticipa es va concebre l’any 2013 amb l’objectiu d’incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local. L'any 2016 es van ampliar significativament els indicadors per adaptar-los als paràmetres de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern que va entrar en vigor a Catalunya l’1 de gener de 2016.  

Infoparticipa

Els guardons es van lliurar el passat dimecres, 25 d'abril, en un acte que va tenir lloc al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Pujar al principi de la pàgina