X
Avis serveis AOC
Portada|Ajuntament|Escrit AA-CUP març de 2018. "Seguretat, mobilitat segura i altres temes"
 
Versió per imprimir
Escrit AA-CUP març de 2018. "Seguretat, mobilitat segura i altres temes"

gda

SEGURETAT. Els grups de whatsapp van plens aquests dies de nous robatoris o intents de robatori. A més de les violacions de domicilis, de l'assalt a comerços, fa uns dies el robatori s'ha produït al cotxe aparcat davant de casa, mentre el propietari descarregava. Sempre diem què que baixin les xifres no ens consola, lo important és que fem tot el possible i ho demostrem amb fets, no paraules. Amb la incorporació del nou interí, a partir de l'1 de març  tenim 1 Sotinspector en Cap, 2 agents de segona activitat, 3 agents interins desarmats, 1 agent en comissió de servei (que caducarà si no convoquen la plaça), 8 agents de Policia, 2 caporals, 1 sergent, 1 interí que s'havia d'incorporar però ha desistit. De fet, efectius son 8 agents a repartir en 3 torns, ja que els comandaments no estan inclosos en el quadrant de torns de nit i de cap de setmana. N'havíem tingut 20 policies i dos persones administratives; ara en tenim una. Compta si tenim més o menys recursos.....

MOBILITAT SEGURA AL MASNOU I A MATARÓ. El govern ha desestimat la moció presentada al Ple per estudiar un transport públic o col·lectiu segur les nits del cap de setmana al Port del Masnou i a Mataró. Lamentem que el govern no sigui sensible a una realitat i a una necessitat. 

RAÚL MORALES, pediatra de professió i veí de Mas Coll és el nou Síndic de Greuges d'Alella. Li donem la benvinguda i ens posem a la seva disposició pel que necessiti. 

QUI DIA PASSA, ANY EMPENY. La Federació Catalana de Futbol va desestimar la candidatura d'Alella a ser seu de la La Nit dels Campions (els Òscars a tots el clubs i esportistes que es fa el juny) davant la negativa inicial de l'Ajuntament d'Alella. Tots els costos de l'acte anirien a càrrec de la FCF que triarà una altra població del Maresme si el govern no reacciona ràpidament. Aquest Ajuntament te masses NO és possible o, de vegades, pren compromisos que després no compleix, com va passar el Setembre quan va ser l’únic ajuntament de la zona que no va participar a la Setmana Catalana de la Vela. Aquesta nova negativa seria un lleig al Club de Fútbol Alella i a l'esport de base totalment on merescut. Esperem que l'Alcalde rectifiqui.

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Us animem a participar als actes del 8 de març i a lluitar per la igualtat cada dia de l'any.

Pujar al principi de la pàgina