Notícies
L'IBI de les finques afectades per la regularitzaciķ cadastral s'abonarā en un únic pagament

CadastreL’Organisme de Gestiķ Tributāria de la Diputaciķ (ORGT) ha comenįat a enviar les liquidacions de l’IBI actualitzades al més del miler de propietaris de finques urbanes i rústiques d’Alella en les quals s’han detectat alteracions cadastrals en el procés de revisiķ realitzat per la Direcciķ General del Cadastre, que depčn de l’Estat. 

Les liquidacions es fan en base a les dades actualitzades del cadastre corresponent a l’exercici 2018 i els contribuents hauran de pagar l’impost en un tindran un termini de dos mesos per poder fer l’abonament de l’impost en un únic pagament, amb independčncia de si tenen o no domiciliats els rebuts. En el cas de tenir l'impost de l'IBI domiciliat l'any vinent se'ls tornarā a cobrar fraccionat d'acord amb el calendari fiscal de 2019. 

Els immobles que no han estat alterats no estan afectats per aquest procediment, que depčn directament de l’Administraciķ de l’Estat, i, per tant, els seus propietaris no han rebut cap tipus de notificaciķ i podran pagar l’impost en els terminis establerts en el calendari fiscal

Informaciķ publicada el 10 d'abril de 2018