NotÝcies
L'IBI de les finques afectades per la regularitzaciˇ cadastral s'abonarÓ en un ˙nic pagament

CadastreL’Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ (ORGT) ha comenšat a enviar les liquidacions de l’IBI actualitzades al mÚs del miler de propietaris de finques urbanes i r˙stiques d’Alella en les quals s’han detectat alteracions cadastrals en el procÚs de revisiˇ realitzat per la Direcciˇ General del Cadastre, que depŔn de l’Estat. 

Les liquidacions es fan en base a les dades actualitzades del cadastre corresponent a l’exercici 2018 i els contribuents hauran de pagar l’impost en un tindran un termini de dos mesos per poder fer l’abonament de l’impost en un ˙nic pagament, amb independŔncia de si tenen o no domiciliats els rebuts. En el cas de tenir l'impost de l'IBI domiciliat l'any vinent se'ls tornarÓ a cobrar fraccionat d'acord amb el calendari fiscal de 2019. 

Els immobles que no han estat alterats no estan afectats per aquest procediment, que depŔn directament de l’Administraciˇ de l’Estat, i, per tant, els seus propietaris no han rebut cap tipus de notificaciˇ i podran pagar l’impost en els terminis establerts en el calendari fiscal

Informaciˇ publicada el 10 d'abril de 2018