Notícies
Publicat el 10 d'abril de 201810.04.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'IBI de les finques afectades per la regularització cadastral s'abonarà en un únic pagament

CadastreL’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació (ORGT) ha començat a enviar les liquidacions de l’IBI actualitzades al més del miler de propietaris de finques urbanes i rústiques d’Alella en les quals s’han detectat alteracions cadastrals en el procés de revisió realitzat per la Direcció General del Cadastre, que depèn de l’Estat. 

Les liquidacions es fan en base a les dades actualitzades del cadastre corresponent a l’exercici 2018 i els contribuents hauran de pagar l’impost en un tindran un termini de dos mesos per poder fer l’abonament de l’impost en un únic pagament, amb independència de si tenen o no domiciliats els rebuts. En el cas de tenir l'impost de l'IBI domiciliat l'any vinent se'ls tornarà a cobrar fraccionat d'acord amb el calendari fiscal de 2019. 

Els immobles que no han estat alterats no estan afectats per aquest procediment, que depèn directament de l’Administració de l’Estat, i, per tant, els seus propietaris no han rebut cap tipus de notificació i podran pagar l’impost en els terminis establerts en el calendari fiscal

Pujar al principi de la pàgina