Notícies
El Síndic Municipal de Greuges d'Alella comenįa a treballar
La Sindicatura Local d'Alella atendrā al públic els dimecres de 12 a 13.30h a les oficines de instalˇlades a la planta baixa de l'Ajuntament, l'antic jutjat de pau.

Sindicatura Municipal de GreugesAquest dimecres 4 de d'abril ha obert a públic la Sindicatura Municipal de Greuges d’Alella. L’oficina del síndic, cārrec que ocupa l’alellenc Raúl Morales, s'ha instalˇlat en un espai independent de les oficines municipals, a la planta baixa de l’Ajuntament, on havia estat ubicada l’oficina de Promociķ econōmica i també l’antic jutjat de pau. 

L’horari d’atenciķ al públic serā tots els dimecres, de 12 a 13.30h, tot i que el síndic també atendrā les consultes ciutadanes fora d’aquest horari demanant cita prčvia a l’OAC o a través del correu electrōnic alella.sindic@alella.cat.  En el seu primer dia de feina, el Síndic ha atčs dues peticions ciutadanes. 

El Ple de l’Ajuntament del 22 de febrer va aprovar per unanimitat el nomenament de Raúl Morales, veí de Mas Coll, com a Síndic

Municipal de Greuges. Ell va ser el candidat escollit per tots els grups municipals entre les deu persones —set homes i tres dones— que es van presentar a la convocatōria. 

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2018