Notícies
Enquesta per millorar els Serveis Bāsics d'Atenciķ Social d'Alella

Serveis a les PersonesL'Ajuntament va enllestir fa uns mesos la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC), la primera que s'elabora en el municipi, i ara ha comenįat a elaborar la Carta de Serveis dels Serveis Socials Bāsics d'Alella. El punt de partida per a la realitzaciķ d’aquest document és una enquesta a través de la qual es vol cončixer l’opiniķ dels veīns i veīnes d’Alella per implementar millores en el servei i adreįar-les a aquelles qüestions que més interessen als usuaris i usuāries, que es romandrā oberta fins al 15 de juny. 

El qüestionari és anōnim i es pot emplenar per Internet des de l’enllaį  o bé presencialment emplenant el formulari i dipositant-lo a l’urna que hi ha ubicada al tauler de serveis socials. A mitjans de juny es farā la recollida de dades per tal de continuar el procés de treball d’elaboraciķ de la Carta de Serveis.

La finalitat de la Carta de Serveis és:

• Apropar l'Ajuntament als ciutadans.

• Informar els ciutadans sobre els serveis prestats per l'Ajuntament.

• Expressar l'esforį de l'Ajuntament per a la millora dels serveis municipals.

• Establir un nivell adequat de qualitat dels serveis i controlar el seu manteniment.

• Possibilitar que els ciutadans opinin sobre el funcionament dels serveis municipals

La de l'OAC i la de Serveis Socials sķn el punt de partida per tal d'elaborar la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alella en la qual quedaran recollits tots els serveis que presta el Consistori. 

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2018