Notícies
El Síndic Municipal de Greuges d'Alella comenįa a treballar
La Sindicatura Local d´Alella s´instalˇlarā a la planta baixa de l´Ajuntament, a l´antic jutjat de pau, a partir del 4 d'abril i atendrā al públic els dimecres de 12 a 13.30h.

Fōrum de síndics i sindiquesLa primera setmana d’abril comenįa a treballar la Sindicatura Municipal de Greuges d’Alella. L’oficina del síndic, cārrec que ocupa l’alellenc Raúl Morales, s’instalˇlarā en un espai independent de les oficines municipals, a la planta baixa de l’Ajuntament, on havia estat instalˇlada l’oficina de Promociķ econōmica i també l’antic jutjat de pau. 

L’horari d’atenciķ al públic serā tots els dimecres, de 12 a 13.30h, tot i que el síndic també atendrā les consultes ciutadanes fora d’aquest horari demanant cita prčvia a l’OAC o a través del correu electrōnic alella.sindic@alella.cat

El Ple de l’Ajuntament del 22 de febrer va aprovar per unanimitat el nomenament de Raúl Morales, veí de Mas Coll, com a Síndic Municipal de Greuges. Ell va ser el candidat escollit per tots els grups municipals entre les deu persones —set homes i tres dones— que es van presentar a la convocatōria. 

Informaciķ publicada el 29 de marį de 2018