Notícies
Publicat el 29 de març de 201829.03.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Síndic Municipal de Greuges d'Alella comença a treballar
La Sindicatura Local d'Alella s'instal·larà a la planta baixa de l'Ajuntament, a l'antic jutjat de pau, a partir del 4 d'abril i atendrà al públic els dimecres de 12 a 13.30h.

Fòrum de síndics i sindiquesLa primera setmana d’abril comença a treballar la Sindicatura Municipal de Greuges d’Alella. L’oficina del síndic, càrrec que ocupa l’alellenc Raúl Morales, s’instal·larà en un espai independent de les oficines municipals, a la planta baixa de l’Ajuntament, on havia estat instal·lada l’oficina de Promoció econòmica i també l’antic jutjat de pau. 

L’horari d’atenció al públic serà tots els dimecres, de 12 a 13.30h, tot i que el síndic també atendrà les consultes ciutadanes fora d’aquest horari demanant cita prèvia a l’OAC o a través del correu electrònic alella.sindic@alella.cat

El Ple de l’Ajuntament del 22 de febrer va aprovar per unanimitat el nomenament de Raúl Morales, veí de Mas Coll, com a Síndic Municipal de Greuges. Ell va ser el candidat escollit per tots els grups municipals entre les deu persones —set homes i tres dones— que es van presentar a la convocatòria. 

Pujar al principi de la pàgina