www.alella.cat   Web de Turisme
Dimecres, 27 de juny de 2018  -  7 h tarda

Presentació dels dos primers títols de Vibop edicions: Josep Roca, a l´avantguarda del vi, que recull dos tasts fets pel sommelier i copropietari del Celler de Can Roca, i Les olors en la literatura, a cura de l´escriptor Vicenç Pagès Jordà, que aplega trenta fragments breus d´obres de la literatura universal que tracten les olors. Comptarem amb Josep Roca i Vicenç Pagès Jordà, que dialogaran sobre les aromes, des del vi i des de la literatura. 

Literatures amb sentits


Per donar color, complicitat i simpatia a la sessió, i vincular els vins de la DO Alella amb els llibres de Vibop Edicions (vibop.cat), hem proposat als cellers i viticultors que vinguin a l’acte amb un vi que hagin triat per la seva aroma. De manera que en aquesta ocasió no hi haurà només un vi per tastar sinó diferents vins.

L’acte quedarà arrodonit amb la lectura d’alguns fragments dels llibres a càrrec de l’actor i doblador Mark Ullod.

Aquesta sessió s’inscriu en el programa d’activitats de celebració dels deu anys del Centre d’Art Can Manyé d’Alella.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com. Recordeu que començarem mitja hora abans de l’hora habitual.

Organitza: Ajuntament d'Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Col·laboren: cellers de la DO Alella, llibreria La Llopa de Calella, centre d’art Can Manyé, Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella.

Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Ho organitza: Ajuntament d'Alella