Logo twitter  Logo Facebook AlellAPPropInstagram logo

Agenda
Dimecres, 30 de maig de 2018  -  2/4 de 8 tarda
Literatures amb sentits. Martí Sales i Sebastià Portell: a pèlLiteratures amb sentits (44): Sebastià Portell i Martí Sales, a pèl
Dos autors provocadors i de gran potència creativa ens llegiran íntegrament el conte que han publicat amb Labreu edicions.

Els escriptors Sebastià Portell (Ses Salines, Mallorca, 1992) i Martí Sales (Barcelona, 1979) ens llegiran un dels seus contes. Després ens parlaran de creació literària. Així també coneixerem el projecte de Labreu Edicions de la mà de la seva editora, Ester Andorrà. El conte de Martí Sales es titula ‘Pelophylax Shqipericus’ i forma part del llibre Cremen cels. El de Sebastià Portell és ‘CONY’, dins el llibre La recerca del flamenc.

Maridarem la sessió amb el Syrah de Bouquet d’Alella, un vi festiu, amb personalitat, de color intens i molt fruitós en aroma i gust, d’una varietat, la syrah, que ha estat de les darreres en arribar al nostre territori, i que s’ha adaptat de meravella a la DO Alella, com a varietat mediterrània que és. Intensitat, gaudi i talent, com els autors que ens acompanyaran. Comentarà el vi l’enòleg Jordi Pujolràs.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

Organitza: Ajuntament d'Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Col·laboren: el celler Bouquet d’Alella, llibreria la Llopa de Calella, el centre d’art can Manyé i la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella. 

Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Ho organitza: Ajuntament d'Alella