Notícies
Connecta't al Capde! Crida al jovent a participar en el contingut del programa del Cap de Setmana Jove
La jornada participativa se celebra el dissabte 12 de maig

Connecta't al capdeL’any passat es va posar a prova el canvi de dates i la integraciķ dins del programa de Festa Major i enguany s’aposta per la recuperaciķ del Cap de Setmana Jove amb imatge prōpia i com a antesala del programa festiu de Sant Feliu. Ja se saben les dates, els dies 20 i 21 de juliol, perō no se sap res del contingut perquč es vol tenir en compte l’opiniķ del jovent en l’elaboraciķ del programa. 


Connecta’t amb el Capde

La regidoria d’Adolescčncia i Joventut ha iniciat  un procés participatiu per tal que el jovent i adolescents alellencs, de 12 a 30 anys, decideixin quines activitats volen fer pel Cap de Setmana Jove. Per poder participar i fer aportacions només caldrā emplenar aquest FORMULARI  i apuntar-se a la jornada participativa prevista per al dissabte 12 DE MAIG, de 10 a 16h, a l’Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra. A la jornada es debatran les propostes presentades i es crearan comissions de treball. Després de la feina tots els joves i les joves compartiran un dinar. 

Per tal d’animar el jovent a participar, també es faran campanyes informatives a l’Institut, en diferents punts de trobada del jovent del municipi i aprofitant algunes de les activitats programades a l’Espai Jove.

Més informaciķ a www.alella.cat/capdejove

Informaciķ publicada el 23 de marį de 2018