Notícies
Ajornada fins al 22 d'abril la Caminada dels Tres Pobles

Arribada caminada 2017

Degut a problemes amb els recursos organitzatius i logístics derivats de la convocatōria d’una manifestaciķ a la ciutat de Barcelona el 15 d’abril al matí, coincidint amb la data de l’ediciķ d’enguany de la Caminada dels Tres Pobles, l’activitat queda cancelˇlada en aquesta data i es durā a terme el següent diumenge, 22 d’abril.

Donada aquesta incidčncia, la gestiķ de les inscripcions per a la nova data es farā de la següent manera:

• Si esteu inscrits/es i SI us va be la nova data: NO cal fer res.

• Si esteu inscrits/es i NO us va be la nova data: Envieu un correu electrōnic al municipi on us heu inscrit per realitzar la corresponent baixa (alella.esports@alella.catesports@elmasnou.catinfoesports@teia.cat)

En trobareu més informaciķ a www.lacaminadadels3pobles.cat

El 19 de marį es van obrir les inscripcions per poder participar en un esdeveniment esportiu, saludable i de convivčncia molt esperat tant pels habitants dels tres pobles veīns -Alella, El Masnou i Teiā- com pels afeccionats a les caminades d'altres pobles i ciutats del Maresme i del Barcelončs. Enguany, la caminada s'avanįa una mica i es farā el diumenge 15 d'abril. Ja fa tretze anys que els tres ajuntaments conviden la ciutadania a compartir un diumenge al matí, fent salut i reforįant vincles mentre gaudeixen del territori compartit. Seran 11 km de recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. 

Els caminants sortiran a les 9h dels punts habituals: des del Bosquet d’Alella, des de la plaįa Ramon i Cajal del Masnou i des del Poliesportiu El Cim de Teiā. 

La Caminada finalitza al Centre Enoturístic i Arqueolōgic de Vallmora on els participants podran recuperar forces amb un esmorzar popular. 

El termini previst d’inscripcions és del 19 de marį al  20 d'abril o fins a exhaurir les 1.500 places.

Més informaciķ i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.cat

Aquí teniu el recorregut

Itinerari Caminada dels Tres Pobles

Arribada caminada 2017

Foto de família de la XII Caminada dels Tres Pobles (maig de 2017)

Informaciķ publicada el 6 d'abril de 2018