Publicat el 13 de febrer de 201813.02.2018

Programa 8 de marçLa regidoria d’Equitat ha preparat un programa d’activitats per celebrar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, en el qual participen diferents àrees —Adolescència i Joventut, Cultura i Civisme i Seguretat Ciutadana— i les dues associacions de dones. Els actes arrencaran el 2 de març amb la inauguració de l’exposició “Mirades cap a l'Àfrica”, de la tianenca Bianca Batlle Nguema, i una performance, a les 20h a Can Manyé. Dissabte, 3 de març, a les 12h hi haurà una visita comentada a l’exposició i diumenge a les 11.30h visita comentada, performance i vermut de cloenda. 

La celebració continua el dimarts 7 de març a les 11h, amb un taller de gimnàstica abdominal i sol pelvià obert a tothom, organitzat per l’Associació de Dones Montserrat Roig. El dia 8 de març al matí, l’Associació Dones Solidàries repartirà lliris solidaris i l’Associació de Dones Montserrat Roig instal·larà una taula dolça a la Plaça de l’Ajuntament, i es farà la lectura del manifest institucional. La celebració seguirà a la tarda a Can Lleonart amb la tertúlia “La maté porque era mía: hi ha violència de gènere a la música pop?”, a càrrec de Rosa M. González, Dra. en filologia anglesa per la UB. 

El programa del Dia Internacional de les Dones acabarà el 14 i 16 de març amb dues sessions del taller d’autodefensa per a dones. Més informació a www.alella.cat/diadones

Manifest 8 de març

Manifest 8 de març

Fitxer: Manifest_2018_8_de_Marc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 54,86 kB